Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 46χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 13χρονης θετής κόρης του

Newsroom
Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 46χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 13χρονης θετής κόρης του
Ο 46χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη. 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος άνδρας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης κόρης τής συντρόφου του.

Ο 46χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο ίδιος αρνείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 13χρονη.

Η 13χρονη αποκάλυψε τι συνέβαινε σε μια εκπαιδευτικό

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 13χρονο κορίτσι εδώ και δύο χρόνια βίωνε τον εφιάλτη στα χέρια του πατριού της, όταν η μητέρα της έλειπε από το σπίτι. Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος άνδρας έχει δύο παιδιά με τη σύζυγό του και μητέρα της 13χρονης από προηγούμενο γάμο.

Η κοπέλα εκμυστηρεύθηκε όσα ζούσε σε εκπαιδευτικό, κάνοντας όμως λόγο ότι πρόκειται για φίλη της. Εκείνη, χωρίς να χάσει χρόνο, ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η κοπέλα βιάστηκε τελευταία φορά στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Πλάθει ιστορίες με το μυαλό της» λέει η μητέρα της 13χρονης

Η μητέρα της 13χρονης μίλησε για τον «άστατο χαρακτήρα» της κόρης της και τον λόγο που δεν πιστεύει την κατηγορία της.

«Πιστεύω ότι ο σύζυγός μου ποτέ δε θα το έκανε. Δεν είχε δώσει δικαιώματα για να καταλάβω κάτι τέτοιο. Η κόρη μου πάντα ήταν ευκολόπιστη, μας έλεγε συνέχεια ψέματα, έκανε ιστορίες με το μυαλό της», τόνισε.

Η ίδια, μιλώντας για τη μέρα που γύρισε από το μαιευτήριο, τη μέρα που όπως καταγγέλλει η ανήλικη ήταν η τελευταία που τη βίασε ο πατριός της, είπε:

«Η μικρή ήταν μέσα στην τρελή χαρά όταν γύρισα από το μαιευτήριο, έτσι μου έδειξε τουλάχιστον», ανέφερε.

Η μητέρα, η οποία δεν έχει μιλήσει με την κόρη της μετά την καταγγελία, επιμένει ότι τα όσα έχει πει το κορίτσι είναι προϊόν της φαντασίας της.

«Όταν είμαι μάνα με πέντε παιδιά σε ένα σπίτι γεμάτο ζωή που ποτέ κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε 10 λεπτά, δεν ξέρω. Θέλω να δω τι συμβαίνει, ποια είναι η αλήθεια και όποια είναι η αλήθεια θέλω να έρθει στο φως», συμπλήρωσε η μητέρα της μικρής.