«Εθιστικά φρικιαστικό»: To Dahmer κατάφερε να αναστήσει μετά από καιρό το Netflix

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
«Εθιστικά φρικιαστικό»: To Dahmer κατάφερε να αναστήσει μετά από καιρό το Netflix
Η νέα σειρά για τον Jeffrey Dahmer, τον κανίβαλο του Μιλγουόκι, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων των χρηστών της πλατφόρμας.

Πριν από μερικές ημέρες, σε συζήτηση που είχα με φίλους, αναρωτιόμασταν πότε (αλλά και αν) θα καταφέρει να κάνει το comeback του το Netflix. Μετά την τέταρτη σεζόν του Stranger Things τον περασμένο Ιούλιο, η πλατφόρμα έμοιαζε σα να έπεσε σε λήθαργο. Μέχρι που έκανε το «μπαμ» με μια σειρά που κανείς δεν περίμενε.

To «Monster: The Jeffrey Dahmer Story» αποτελεί την αληθινή ιστορία του φριχτού κατά συρροή δολοφόνου, Jeffrey Dahmer, ο οποίος έγινε γνωστός ως ο κανίβαλος του Μιλγουόκι και θεωρείται υπεύθυνος για την αφαίρεση 17 ανθρώπινων ζωών.

H ιστορία του έχει γίνει πέντε κινηματογραφικές ταινίες, δύο θεατρικά έργα, επτά βιβλία και 13 τηλεοπτικά σίριαλ/ντοκιμαντέρ, όμως, αυτή τη φορά το Netflix αποφάσισε να σοκάρει το κοινό του με 10 επεισόδια γεμάτα βαρβαρότητα και άγρια εγκλήματα.

Η σειρά κατάφερε να ανέβει αμέσως στην πρώτη θέση του παγκόσμιου top-10 και να φέρει και πάλι το Netflix στο επίκεντρο των συζητήσεων. Κάθε επεισόδιο του «Monster: The Jeffrey Dahmer Story» είναι γροθιά στο στομάχι και ίσως πολλοί να μην αντέξουν να τα ολοκληρώσουν.

Για την ιστορία πάντως, ο Dahmer καταδικάστηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 1992 με 15 φορές ισόβια, ενώ στις 28 Νοεμβρίου του 1994 (σε ηλικία 34 ετών) ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν συγκρατούμενο του. Αν ακόμη δεν έχεις δει τη σειρά στο Netflix, τότε άσε ό,τι κάνεις και πάτα το play.