Δεν πρόλαβε να χαρεί τη McLaren του: Την πήρε και την ξέβρασε ο τυφώνας Ίαν

Newsroom
Δεν πρόλαβε να χαρεί τη McLaren του: Την πήρε και την ξέβρασε ο τυφώνας Ίαν
Ένας άνδρας στη Φλόριντα είδε την McLaren του να επιπλέει σε κοντινό δρόμο του σπιτιού του.

Ο τυφώνας Ίαν έχει πλήξει τις νότιες ακτές των ΗΠΑ τις τελευταίες 24 ώρες, αφήνοντας πίσω του τεράστιες καταστροφές. Πλάνα που έχουν κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο δείχνουν σπίτια να καταστρέφονται και δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια στη Φλόριντα.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πληγεί, με τους περισσότερους να προσπαθούν να βρουν καταφύγιο σε πολυκατοικίες ή να εγκαταλείπουν την πολιτεία της προκειμένου να ξεφύγουν από το χάος.

Ένα από τους πληγέντες του τυφώνα είναι και ο Έρνι, ο οποίος πρόσφατα αγόρασε ένα σούπερ καρ. Η χαρά του όμως δεν κράτησε πολύ αφού είδε το αμάξι του να επιπλέει σε έναν δρόμο κοντά στο σπίτι του.

Ο Ένρι είναι ενεργός στο Instagram ανεβάζοντας τακτικά φωτογραφίες με τον στόλο ακριβών αυτοκινήτων που έχει στο γκαράζ του, μαζί με τους ακόλουθούς του. Η τελευταία του προσθήκη ήταν μια McLaren P1, η τιμή της οποία ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε με φωτογραφίες στο Instagram, ο τυφώνας «χτύπησε» το γκαράζ του με αποτέλεσμα να ξεβραστούν στους δρόμους τα αυτοκίνητά του. Μέσα σε αυτά ήταν και η McLaren του, την οποία δεν πρόλαβε να ευχαριστηθεί.