Βρετανός αιχμάλωτος αποκαλύπτει τα βασανιστήρια των Ρώσων: «Άκουγα το Mamma Mia 24 ώρες το 24ωρο» (vid)

Newsroom
Βρετανός αιχμάλωτος αποκαλύπτει τα βασανιστήρια των Ρώσων: «Άκουγα το Mamma Mia 24 ώρες το 24ωρο» (vid)
Μέσα στα βασανιστήρια που υπέστη ένας Βρετανός στρατιώτης από τους Ρώσους, ήταν να ακούει 24 ώρες την ημέρα, ABBA.

Την απόλυτη κόλαση έζησε ένας Βρετανός στρατιώτης που πολέμησε στο πλευρό των Ουκρανών τους Ρώσους. Όταν αιχμαλωτίστηκε από τον εχθρό πέρασε απίστευτα βασανιστήρια.

Ο Σον Πίνερ κατήγγειλε ότι κατά την διάρκεια των βασανιστηρίων του έβαζαν διαρκώς να ακούει ABBA. Συγκεκριμένα τον ανάγκασαν να ακούει συνεχόμενα το soundtrack του «Mamma Mia» και του έδιναν μόνο μπαγιάτικο ψωμί και βρώμικο νερό.

Αφού καταδικάστηκε σε θάνατο τον Ιούνιο, μαζί με τον Βρετανό Άιντεν Άσλιν, μεταφέρθηκαν σε νέα καταλύματα όπου τα μουσικά βασανιστήρια συνεχίστηκαν. «Οι συνθήκες ήταν καλύτερες, αλλά εξακολουθούσαν να παίζουν μουσική. Αυτή τη φορά ήταν το Believe της Cher», είπε χαρακτηριστικά. «Είχαμε μαύρες μέρες, έκλαιγα πολύ. Έπρεπε να προσκολληθούμε σε κάποιο είδος ελπίδας και έτσι μπόρεσα και επέζησα», πρόσθεσε.

Ο Πίνερ ήταν ανάμεσα σε 10 ακόμη ξένους αιχμαλώτους πολέμου που απελευθερώθηκαν μετά τη μεσολάβηση της Σαουδικής Αραβίας για συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Πλέον έχει επιστρέψει στη Βρετανία: «Νόμιζα ότι θα πέθαινα. Ήταν επίγεια κόλαση. Οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν οι χειρότερες μέρες της ζωής μου. Δεν θέλω ποτέ ξανά να ακούσω ένα τραγούδι των ΑΒΒΑ ή να δω καρβέλι ψωμί. Είμαι τόσο τυχερός που βρίσκομαι στο σπίτι».