Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τα μυστικά για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια (vid)

Newsroom
Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τα μυστικά για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια (vid)
Το βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok... Αεροσυνοδός δίνει χρήσιμες συμβουλές στους επιβάτες για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και δωρεάν αναβάθμιση της θέσης τους.

Η αεροσυνοδός και Tiktoker Cierra Mistt αποκαλύπτει μέσα από ένα βίντεο της όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες που ταξιδεύουν αεροπορικώς για μια καλύτερη και φθηνότερη λύση από τη στιγμή που κλείνουν το εισιτήριο μέχρι τη στιγμή της επιβίβασης.

Αρχικά εξηγεί στους τρεις εκατομμύρια folllowers της ότι οι τιμές των πτήσεων μεσοβδόμαδα είναι συνήθως πιο φθηνές από εκείνες του Σαββατοκύριακου.

«Πρώτα από όλα, αν θες μια φθηνή πτήση ψάξε καλύτερα για Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Τότε θα είναι φθηνότερα. Αλλά πριν κλείσετε αυτές τις πτήσεις που είναι μεσοβδόμαδα, ελέγξτε μήπως μπορείτε να το πάρετε ακόμα φθηνότερα μέσω VPN (virtual private network). Βέβαια αν ψάχνεις μέσω ΗΠΑ, οι τιμές θα είναι ανεβασμένες».

Στη συνέχεια του βίντεο αναφέρει ότι για να εξασφαλίσεις μια εντελώς δωρεάν αναβάθμιση θέσης, οι πιθανότητες είναι ακόμα μεγαλύτερες και εξαρτάται πάντα από που κάθεται ο επιβάτης. Οι αεροπορικές εταιρίες συνήθως μεταφέρουν τους επιβάτες από μια θέση σε μια άλλη για λόγους κατανομής του βάρους και συνήθως διαλέγουν από τις τελευταίες σειρές.

Η Cierra Mistt προτείνει στους επιβάτες να επιλέγουν τις τελευταίες σειρές αν θέλουν να ταξιδέψουν στις πρώτες θέσεις χωρίς να πληρώσουν κάτι παραπάνω. Τέλος, αυτό που μετράει σύμφωνα με την ίδια είναι η ευγένεια: «Αν είσαι ευγενικός με τον υπεύθυνο επιβίβασης, μπορεί να σου αναβαθμίσει τη θέση σου».

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε πολύ γρήγορα viral στο TikTok με 1,6 εκατομμύρια views, 202.000 likes και ένα σωρό σχόλια από followers που βρήκαν πολύ ενδιαφέρουσες τις συμβουλές της.

Παρόλα αυτά, αν δεν σου αρέσει και τόσο να κάθεσαι πίσω πίσω, έχοντας στο μυαλό σου ότι υπάρχει η πιθανότητα να βρεθείς δωρεάν στις μπροστινές θέσεις, υπάρχει και ένα άλλο "κόλπο" που θα το αποκαλύψει η γνωστή πλέον αεροσυνοδός σε κάποιο επόμενο βίντεο.

@cierra_mistt

travel tips and tricks i’ve learned as a flight attendant (p. 7) 💙✈️

♬ original sound - Cierra Mistt