Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στην Πανεπιστημιούπολη (vid)

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στην Πανεπιστημιούπολη (vid)
Η ΕΡΤ εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στην Πανεπιστημιούπολη.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στην χθεσινή επιχείρηση της αστυνομίας στην Πανεπιστημιούπολη παρουσιάζει η ΕΡΤ.

Το πρωί της Τρίτης (27/9) πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου για την σύλληψη ενός ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 22 ατόμων στην επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη, στην οποία τραυματίστηκε μία αστυνομικός και ο δράστης που της επιτέθηκε. Η επιχείρηση, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είχε στόχο τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες. Ανάμεσα τους συλληφθέντες είναι και μία γυναίκα, δόκιμη αστυνομικός, η οποία μάλιστα ενημέρωνε τους φοιτητές για τις έρευνες αλλά και τις εφόδους των αστυνομικών.

Από τις παραπάνω συλλήψεις, οι 13 πραγματοποιήθηκαν στην εστία της Πολυτεχνειούπολης, έξω από την οποία σημειώθηκε και το περιστατικό με τον 30χρονο σεσημασμένο κακοποιό που επιτέθηκε στην ανθυπαστυνόμο. Η αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθεια της να προστατευτεί, τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Δείτε το βίντεο από την στιγμή των πυροβολισμών.