Η συγκινητική επανένωση τεσσάρων αδερφών μετά από 21 χρόνια! (vid)

Newsroom
Η συγκινητική επανένωση τεσσάρων αδερφών μετά από 21 χρόνια! (vid)
Μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Μανιτόμπα του Καναδά διένυσε 1600 χιλιόμετρα για να κάνει έκπληξη στα αδέρφια της που είχαν να συναντηθούν όλα μαζί 21 ολόκληρα χρόνια!

Ένα σπάνιο και συγκινητικό reunion εξελίχθηκε στο Κεμπέκ του Καναδά όταν η Έθελ στα 82 της ταξίδεψε από τη Μανιτόμπα στο Μόντρεαλ για να κάνει έκπληξη στα αδέρφια της, ένα εκ των οποίων μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο λίγες ημέρες πριν.

Το συγκινητικό βίντεο ξεκινάει με την Έθελ Ζαπαρόσκι να μπαίνει κρυφά στο σπίτι όπου ανάρρωνε η μεγαλύτερη αδερφή της, να περπατάει σιγά πίσω από την 84ρονη Μπάρμπαρα και να της λέει «ήρθα για να αισθανθείς καλύτερα», με τη δεύτερη να της φιλάει το χέρι και να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της από τη χαρά και τη συγκίνηση της.

Στη συνέχεια στο δωμάτιο μπήκε η συνομήλικη αδερφή της Έθελ, η Ντορίν. Καθώς όμως ήταν έτοιμη να μιλήσει με τη Μπάρμπαρα για τη περιπέτεια που είχε με την υγεία της, συνειδητοποίησε ότι στο δωμάτιο βρισκόταν και η άλλη της αδερφή. Αδυνατώντας να κρύψει την έκπληξη της και αφού από το σοκ με δυσκολία μπορούσε να σταθεί όρθια, έπεσε αμέσως στην αγκαλιά της, ζητώντας της το λόγο που δεν ενημέρωσε κανένα για την άφιξη της.

Στο τέλος εμφανίζεται ο μικρότερος αδερφός Τεντ όπου στα 72 του επανενώθηκε και με τις τρεις αδερφές του μετά από 21 ολόκληρα χρόνια. H Έθελ σηκώθηκε πρώτη να τον χαιρετήσει λέγοντας του «γειά σου μικρέ αδερφέ. Έχεις μεγαλώσει τόσο πολύ». Το βίντεο κλείνει με τους τέσσερις πλέον να αγκαλιάζονται σφικτά για αρκετή ώρα μη μπορώντας να πιστέψουν τη στιγμή.

Το βίντεο με τη τρυφερές αυτές στιγμή τράβηξε η Τζοάνα Παντβάισκα, κόρη της Ντόριν.