Αυστραλία: Τεράστια αράχνη στην τουαλέτα τρομοκράτησε μοντέλο (vid)

Newsroom
Αυστραλία: Τεράστια αράχνη στην τουαλέτα τρομοκράτησε μοντέλο (vid)
Τρομοκρατημένο μοντέλο έπαθε σοκ όταν είδε ξαφνικά τεράστια αράχνη στη λεκάνη της τουαλέτας που καθόταν για 20 λεπτά.

Είναι γνωστό ότι στην Αυστραλία θα βρει κανείς τα πιο τρομακτικά και επικίνδυνα ζώα στο κόσμο. Σε αυτή τη χώρα ζουν πάνω από 10.000 είδη αραχνών. Μία από αυτές τις αράχνες τρομοκράτησε το νεαρό μοντέλο Γκαμπριέλα Πιτσάτο.

Η Γκαμπριέλα Πιτσάτο μοιράστηκε το τρόμο της με τους followers στο TikTok μέσα από ένα βίντεο το όποιο πολύ γρήγορα έγινε viral. Συγκεκριμένα, είδε μια τεράστια αράχνη στη λεκάνη της τουαλέτας που καθόταν για 20 λεπτά. «Καλωσήρθατε στην Αυστραλία», ήταν ο τίτλος που έδωσε στο βίντεο της.

«Μόλις είχα πάει στην τουαλέτα και ενώ πήγα να τραβήξω καζανάκι είδα μια τεράστια αράχνη στη λεκάνη. Καθόμουν εκεί 20 λεπτά! Ω θεέ μου. Θέλω να σας τη δείξω. Είναι τεράστια! Θέλω να κλάψω. Είναι τόσο μεγάλη!» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της στο TikTok.

Εξίσου τρομοκρατημένοι ήταν και οι followers της, με έναν εξ αυτών να της απαντάει: «Βλέποντας αυτό το βίντεο στη τουαλέτα δε το εκτίμησα και τόσο».

@gabpizzato Watch till the end 🙃 I have no idea how I’m ever gonna goto the toilet again #spider #australia #fyp ♬ original sound - Gabriella Pizzato