Γονίδης: «Αν υπάρχει ένας στους χίλιους που θα πάει να χαλάσει το μαγαζί, σεβασμός στον μ@$%@@» (vid)

Newsroom
Γονίδης: «Αν υπάρχει ένας στους χίλιους που θα πάει να χαλάσει το μαγαζί, σεβασμός στον μ@$%@@» (vid)
Φωτογράφιση για την αφίσα των Σταμάτη Γονίδη και Ζαφείρη Μελά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μουσικής τους συνεργασίας και αμφότεροι μίλησαν γι' αυτό το γεγονός αλλά και για τις καριέρες τους.

Μια από τις νέες μουσικές συνεργασίες του χειμώνα είναι αυτή του Σταμάτη Γονίδη με τον Ζαφείρη Μελά στο «Vegas Live Stage» στην Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο.

Στο πλαίσιο της φωτογράφισής τους, μίλησαν στην κάμερα του Open τόσο για την συνεργασία τους όσο και για την «νύχτα» και τους πελάτες που μπορεί να δημιουργήσουν φασαρία.

Συγκεκριμένα ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε αρχικά για την συνεργασία τους: «Κοίταξε, τα είχαμε παλιά, χωρίσαμε και τώρα τα ξαναβρήκαμε».

«Όταν δεν είσαι καλά αγόρι μου δεν πας στα μπουζούκια, πας στον γιατρό. Κι αν υπάρχει κάποιος που μέσα στα χίλια άτομα, θα ξεχωρίσει και θα πάει να χαλάσει το μαγαζί, σεβασμός στον μ@$%@@», ανέφερε για τους πελάτες που δημιουργούν φασαρία.

«Αυτά έχουν εξαλείψει πλέον από την διασκέδαση. Όχι, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα τώρα», συμπλήρωσε ο Ζαφείρης Μελάς.

«Υπάρχουν άσχημες συνεργασίες. Υπάρχουν αυτοί που κάνουν υπομονή, υπάρχουν κι αυτοί που δεν μπορούν να κάνουν υπομονή», συμπλήρωσε ο Ζαφείρης Μελάς για το θέμα των συνεργασιών.