Βίντεο ντοκουμέντο με όπλα μέσα στην Πολυτεχνειούπολη: Αυτό φέρεται να «έκαψε» τη συμμορία (vid)

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο με όπλα μέσα στην Πολυτεχνειούπολη: Αυτό φέρεται να «έκαψε» τη συμμορία (vid)
Συνεχώς βγαίνουν νέα στοιχεία στο φως για την αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (27/9) στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Αφορμή φέρεται να στάθηκε βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, το οποίο δείχνει δύο άτομα, εντός των εστιών της Πολυτεχνειούπολης, να επιδεικνύουν όπλα και χρήματα.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, το οποίο οι ίδιοι οι νεαροί ανήρτησαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται με όπλα στα χέρια να ποζάρουν, ενώ επιδεικνύουν στην κάμερα και μια στοίβα από 50αρικα.

Μάλιστα, φαίνονται να καμαρώνουν με τα όπλα στη μέση, ενώ στον τοίχο του δωματίου διακρίνεται και ένα σύμβολο που παραπέμπει σε ταύρο.

Αν και στο συγκεκριμένο βίντεο δε φαίνονται τα πρόσωπα των νεαρών, η αστυνομία έχει καταφέρει να τους ταυτοποιήσει και μάλιστα φαίνεται να είναι δύο από τα άτομα που συνελήφθησαν στη σημερινή επιχείρηση.

Συνελήφθη δόκιμη αστυνομικός

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και μια δόκιμη αστυνομικός η οποία φέρεται να βοηθούσε το κύκλωμα με όπλα και ναρκωτικά που είχε στηθεί εντός της πολυτεχνειούπολης.

Η νεαρή, που υπηρετούσε στο ΑΤ Ζωγράφου και είχε πρόσβαση στην γραμματεία του τμήματος, ήταν η πληροφοριοδότης του κυκλώματος και μάλιστα διατηρούσε σχέση με έναν από τους κακοποιούς.