Ζουγανέλης: «Με τη μουσική μου ήμουν υποψήφιος σε Grammy, στους 7, γιατί πέρασε άραγε στα ψιλά γράμματα;» (vid)

Newsroom
Ζουγανέλης: «Με τη μουσική μου ήμουν υποψήφιος σε Grammy, στους 7, γιατί πέρασε άραγε στα ψιλά γράμματα;» (vid)
«Είμαι σε κάθετη ρήξη με την τραπ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης.

O Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο #metoo και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην τραπ μουσική, ενώ εξέφρασε κι ένα παράπονο που έχει.

«Δεν θα δούλευα με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, είμαι κάθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Αυτοί που υπάρχουν στο χώρο μας είναι αυτοί που ακούστηκαν. Άντε να υπάρχουν και κάποιοι που δεν ακούστηκαν. Είναι μειοψηφία σε σχέση μ' αυτό που γίνεται στην υπόλοιπη ζωή. Τα περιστατικά του θεάτρου που ακούστηκαν είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν σε γραφεία και τράπεζες. Δεν πουλάει τελικά η βία, αλλά ποιος την κάνει και κάτω από ποιες συνθήκες την κάνει», δήλωσε.

«Είμαι σε κάθετη ρήξη με την τραπ»

«Είμαι σε κάθετη ρήξη με όλους αυτούς τους ανθρώπους (σ.σ. την τραπ). Δεν μπορώ να έχω συμμετοχή σε συναυλία που ξέρω εκ προοιμίου ότι θα είναι και κάποιος που μιλάει για όπλα και ψευτοτσαμπουκά. Είναι καθαρά ιδεολογικό. Είναι φασιστοειδές. Δεν τους καταλαβαίνω, τους απεχθάνομαι. Αν μου έλεγαν έλα στα MAD να πάρεις το πρώτο βραβείο και ήξερα ότι είναι εκεί, δεν θα πήγαινα. Δεν τους μπορώ καθόλου όλους αυτούς. Οι τράπερς είναι φαιδροί και ματαιόδοξοι. Είμαι σε κάθετη ρήξη και με τους συναδέλφους μου που κάνουν τα καλά παιδιά και συνεργάζονται μαζί τους. Είναι αμορφωσιά» είπε μεταξύ άλλων.

«Τα views που έχουν δεν τα πιστεύω. Με πλησίασε εταιρεία αρκετά γνωστή και μου είπε ότι θα μου κάνει δέκα εκατομμύρια views σε τραγούδι μου. Αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ. Θα ήταν σαν να κοροιδεύω τον εαυτό μου», συμπλήρωσε.

Το απωθημένο του είναι ότι οι παρουσιαστές δεν έχουν πάρει στα σοβαρά την μουσική του.

«Το απωθημένο μου είναι ότι οι παρουσιαστές κυρίως δεν με έχουν πάρει ποτέ στα σοβαρά τη μουσική μου. Ήμουν υποψήφιος σε Grammy, η μουσική μου. Όχι στους 4, αλλά από τις 80 υποψηφιότητες ήμουν στους 7. Γιατί πέρασε άραγε στα ψιλά γράμματα;», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Με πλησιάζουν και με συχγαίρουν για το εγγονάκι. Με ρωτούν αν η κόρη μου χώρισε και δεν ήταν στα γενέθλια του γαμπρού μου. Αφορούν τον κόσμο αυτά; Ήταν στα γενέθλια και ήμουν και εγώ. Συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν η Χαρούλα έδωσε τη σκυτάλη στην Ελεωνόρα» τόνισε κλείνοντας.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος», η οποία θα ανέβει στις 13 Οκτωβρίου στο θέατρο «Πειραιώς 131».