Ο Λιανός αποκάλυψε πώς βρέθηκε ο Μητσοτάκης στο ραδιόφωνο: «Τώρα να καλέσουμε Αλέξη, το μεγάλο στοίχημα είναι ο Κουτσούμπας» (vid)

Newsroom
Ο Λιανός αποκάλυψε πώς βρέθηκε ο Μητσοτάκης στο ραδιόφωνο: «Τώρα να καλέσουμε Αλέξη, το μεγάλο στοίχημα είναι ο Κουτσούμπας» (vid)
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε κι ένα περιστατικό κατά την διάρκεια της παρουσίας του πρωθυπουργού στην εκπομπή τους στο ραδιόφωνο.

Ο Γιώργος Λιανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλό μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς κανονίστηκε και βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρωινή εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Τον είδα, τον είδα. Ρε παιδιά δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Πήραν τηλέφωνο, επειδή εμείς κάνουμε πολλές βλακείες στο ραδιόφωνο. Παίρνουμε τηλέφωνο ας πούμε "λέμε η πρόεδρος της Δημοκρατίας χτες φόρεσε ένα πολύ ωραίο ταγέρ". Παίρνουμε τηλέφωνο και λέμε "είναι η πρόεδρος; Για να δούμε από πού το πήρε". Έτσι, σ' αυτό το πλαίσιο κάποια στιγμή πήραμε στο Μαξίμου. Σε φάση "μήπως θα θέλατε να έρθετε από την εκπομπή", πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, αν και νομίζω ότι έχει ξεκινήσει. Το ίδιο βράδυ έρχεται ένα μήνυμα "αύριο ο Μητσοτάκης στο σταθμό"».

«Τόσο εύκολο. Κοίτα είχε και τα κονέ ο Αρναούτογλου που τον είχε καλέσει και στο βραδινό. Κοίτα, η αλήθεια είναι πως αν και εγώ είμαι λίγο προκατειλημμένος με τα πολιτικά πρόσωπα, μου ήταν συμπαθής στο προσωπικό ξέρεις...», συμπλήρωσε.

«Έφαγε τα κουλουράκια;» ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Όχι, δεν έφαγε τα κουλουράκια. Μπορώ να πω ένα παρασκήνιο; Γενικά ρε παιδί μου ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζεται μερικές φορές για τον τρόπο που κοιτάει. Με το βλέμμα του. Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι μπορεί να γίνει κάτι στραβό. Ξέρεις να κάνει κάποια έκφραση και να μας πιάσουν τα γέλια ή οτιδήποτε άλλο που δεν πρέπει. Είχαμε ένα στρογγυλό τραπέζι, οπότε σε κάποια φάση που προσπαθεί να νιώσει λίγο άνετα, γιατί και οι καρέκλες μας δεν είναι πολύ άνετες, και πάει να βάλει τον αγκώνα και πάει να βάλει και το δεύτερο και...», δείχνοντας την κίνηση κάπως να «πέφτει» το χέρι.

«Γενικά ήταν γλυκύτατος, ευγενέστατος κλπ. Τώρα πρέπει να καλέσουμε Αλέξη και το μεγάλο στοίχημα είναι ο Κουτσούμπας. Εκεί έχω ατζέντα, ερωτήσεις», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.