Η στιγμή που ο 8χρονος ξαπλώνει τον έφηβο που πήγε να τον κλέψει και τον αναγκάζει να τρέξει (vid)

Newsroom
Η στιγμή που ο 8χρονος ξαπλώνει τον έφηβο που πήγε να τον κλέψει και τον αναγκάζει να τρέξει (vid)
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 8χρονος στην Κρήτη, εξουδετέρωσε τον έφηβο και την παρέα του που πήγαν να τον κλέψουν.

Από προχθές το βράδυ, έχει γίνει μεγάλο θέμα (και όχι άδικα) ο 8χρονος πιτσιρικάς στην Κρήτη που παραλίγο να πέσει θύμα ληστείας από έφηβους, την ώρα που επέστρεφε από τα ψώνια που τον είχε στείλει η μητέρα του.

Κάτι ωστόσο που δεν έγινε χάρη στις γνώσεις Muay Thai που έχει, οι οποίες τον βοήθησαν να ξαπλώσει έναν από τους νεαρούς με μία γονατιά και να τους τρέψει σε φυγή.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha Tlive, παρουσιάστηκε και ένα ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης, καθώς κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στην περιοχή κατέγραψε το περιστατικό.

Σε αυτό λοιπόν διακρίνεται ο 8χρονος να περικυκλώνεται από τα μεγαλύτερα παιδιά και σε κάποια φάση ένας από αυτούς να τον σπρώχνει και να του κάνει κίνηση να του πάρει την κάρτα που είχε στα χέρια του.

H εικόνα κόβεται για λίγο, καθώς τα όσα γίνονταν κρύβονταν από μία κολώνα, ωστόσο διακρίνεται προς το τέλος του video ένας από τους έφηβους να κάνει βήματα πίσω και τελικά να τρέχει.

«Έφερε πίσω κάρτα και ψώνια»

«Δεν θυμάμαι τι μου είχαν πει αλλά τον έναν τον έπιασα από τους ώμους και του έκανα γόνατο στην κοιλιά» δήλωσε στο Tlive ο μικρός Γιάννης που είναι αθλητής του Muay Thai και στη συνέχεια έδειξε ζωντανά την κίνηση που έκανε για να αμυνθεί.

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του η οποία είδε το παιδί της να μπαίνει στο σπίτι τρομαγμένο: «Όταν ήρθε στο σπίτι ήταν τρομαγμένος για ένα δύο λεπτά, μέχρι να μπορέσει να συνέλθει» είπε η μητέρα του και πρόσθεσε «και την κάρτα και τα ψώνια τα γύρισε στο σπίτι».