H Σακίρα διέκοψε γύρισμα για να βοηθήσει δημοσιογράφο που χτυπούσαν αστυνομικοί (vid)

Newsroom
H Σακίρα διέκοψε γύρισμα για να βοηθήσει δημοσιογράφο που χτυπούσαν αστυνομικοί (vid)
Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ της Σακίρα.

H Σακίρα βρίσκεται στην Καταλονία για τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Monotonia». Όπως ήταν αναμενόμενο στο σημείο μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, για να δει την κολομβιανή τραγουδίστρια από κοντά.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα, τα οποία συνεχίστηκαν μέχρι τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο ήταν και ο Ισπανός δημοσιογράφος Τζόρντι Μαρτίν, ώστε να απαθανατίσει κάποιες εικόνες από τα γυρίσματα. Άλλωστε πρόκειται για ένα άτομο που έχει σταθεί στο πλευρό της μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ.

Ωστόσο, ενώ η τραγουδίστρια ήταν στο γύρισμα κάποια στιγμή, άρχισαν να ακούγονται φωνές. Τότε η Σακίρα σταμάτησε τα γυρίσματα, για να δει τι συνέβαινε.

Τελικά, αυτός ήταν και ο άνθρωπος, ο οποίος περιέγραψε και μετέδωσε το γεγονός, αφού ένας Κολομβιανός δημοσιογράφος, συνελήφθη εκείνη την ώρα από την αστυνομία και φώναζε: «Είμαι δημοσιογράφος! Βοήθεια! Με χτυπάνε! Σακίρα!» με την τραγουδίστρια να τρέχει προς το μέρος του.

Όπως ανέφερε ο Τζόρντι Μαρτίν δημοσιοποιώντας το περιστατικό, ο ρεπόρτερ συμπεριφέρθηκε προκλητικά: «Είχε μια αλαζονική στάση. Όταν του ζήτησαν τα έγγραφα, αντιστάθηκε. Ήταν ένας φρικτός καυγάς. Η Σακίρα τα είδε όλα».

Τότε η τραγουδίστρια διέκοψε τα γυρίσματα ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση. Σύμφωνα με την MARCA ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, είναι γνωστός στην οικογένειά της, γι' αυτό κι εκείνη προσπάθησε να βοηθήσει ώστε να σταματήσει όλο αυτό.

Οι θαυμαστές της την στήριξαν, επειδή δεν έμεινε αδιάφορη και προσπάθησε να βοηθήσει.