Κατέβηκε την τσουλήθρα ανάσκελα και βρέθηκε μπρούμυτα: Η παράξενη οπτική ψευδαίσθηση που έχει γίνει viral (vid)

Newsroom
Κατέβηκε την τσουλήθρα ανάσκελα και βρέθηκε μπρούμυτα: Η παράξενη οπτική ψευδαίσθηση που έχει γίνει viral (vid)
Ένα βίντεο στο TikTok με μια γυναίκα να κάνει τσουλήθρα έχει μπερδέψει τους χρήστες του διαδικτύου.

Προβληματισμένους και μπερδεμένους έχει αφήσει τους χρήστες των social media ένα βίντεο στο TikTok. Σε αυτό μια γυναίκα κατεβαίνει από μια τσουλήθρα ανάσκελα, ωστόσο στο τέλος της διαδρομής βρίσκεται μπρούμυτα.

Η χρήστης του TikTok με το όνομα Grumpy Bussy ανέβασε το παρακάτω βίντεο με μια οπτική ψευδαίσθηση που έχει βάλει δύσκολα στους χρήστες του διαδικτύου.

@grumpybussy @Grumpy! created an optical illusion with her body #fyp #opticalillusion #grumpybeans ♬ original sound - Icon, Legend, Roommate

«Πως κατέληξες ανάποδα;», ακούγεται μια φωνή να λέει στην γυναίκα, με εκείνη να απαντάει: «Δεν ξέρω., συνέβη τόσο γρήγορα». Το βίντεο έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

«Η στροφή είναι πολύ απότομη για το μέγεθός της με αποτέλεσμα να στρίψει όλο της το σώμα», σχολίασε κάποιος με την Grumpsy να του απαντάει: «Είναι μόλις 5’3. Δεν είναι θέμα μεγέθους».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για μαγικό κόλπο», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Το έχω παρακολουθήσει τόσες φορές και δεν βρίσκω λογική εξήγηση».