Χαμός με τις φήμες οτι ο Καπουτζίδης θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ: Η απάντηση του

Newsroom
Χαμός με τις φήμες οτι ο Καπουτζίδης θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ: Η απάντηση του
Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές.

Από χθες έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος στα social media με την φήμη που άρχισε να κυκλοφορεί για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Αυτή λοιπόν ανέφερε πως ο πασίγνωστος ηθοποιός θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές αντιδράσεις.

Αντιδράσεις που πήγαζαν από το γεγονός οτι θα συνυπήρχε με πολιτικούς που κατά το παρελθόν είχαν μιλήσει άσχημα για τους ομοφυλόφιλους, είχαν ταχθεί ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης και γενικώς δεν ήταν υπέρ των ίσων δικαιωμάτων.

Η έκταση που άρχισε να παίρνει η φήμη ήταν τόσο μεγάλη που το όνομα του Γιώργο Καπουτζίδη μπήκε στις τάσεις του Twitter.

Κάτι που τον ανάγκασε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση, με δύο αναρτήσεις του στο Instagram.

Στη μία έλεγε: «Έχω δηλώσει δεκάδες φορές οτι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κανένα κόμμα. Τι δεν καταλαβαίνετε;», ενώ σε μία άλλη ανέφερε: «Ανήκω στις γάτες μου. Πουθενά αλλού».

Μάλιστα, συμπλήρωσε και το παρακάτω: «Εν τω μεταξύ, επειδή είχα πρόβα μέχρι αργά, τώρα κατάλαβε τι έγινε. Για να βρίσεις κάποιον στα social media, δεν χρειάζεται να πει ή να κάνει κάτι. Απλώς πρέπει να έχεις εσύ, μέσα σου, την ανάγκη να βρίσεις».