Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από απειλές σε κοπέλα: «Θα σου κόψω το λαρύγγι, θα σε σκοτώσω σήμερα» (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από απειλές σε κοπέλα: «Θα σου κόψω το λαρύγγι, θα σε σκοτώσω σήμερα» (vid)
Τρομακτικό video από την συστηματική κακοποίηση και εκφοβισμό που βίωνε κοπέλα από τον πρώην σύντροφό της.

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο συστηματικής κακοποίησης προβλήθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Οι Αταίριαστοι».

Πρόκειται για τον εφιάλτη που βιώνει μια 29χρονη κοπέλα από τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος είναι σχεδόν συνομήλικός της, από τότε που του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο άντρας επέμενε φορτικά να τα ξαναβρούν με αποτέλεσμα να γίνει το πρώτο περιστατικό στη Νέα Σμύρνη τον περασμένο Δεκέμβριο και η κοπέλα να του κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Έφυγε για δουλειά και την απειλούσε

Η κοπέλα έφυγε να δουλέψει σεζόν σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και το περασμένο Σάββατο έπεσε ξανά θύμα ενός πολύ βίαιου περιστατικού.

Εκείνος επέμενε φορτικά να τα βρουν ξανά, ήθελε μάλιστα να συνευρεθούν και όταν η κοπέλα του το αρνήθηκε και του είπε «όχι δεν θέλω να είμαι άλλο μαζί σου», της διέλυσε το αυτοκίνητό της και τη χτύπησε, την έριξε κάτω με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της.

Ο ίδιος την απειλούσε πως θα την σκοτώσει, όπως ακούγεται να λέει σε βίντεο που κατέγραψε η κοπέλα επειδή φοβόταν, μιλώντας της με απίστευτους χαρακτηρισμούς.

«Θα σε σφάξω στο γόνατο»

Ο άνδρας ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Γι' αυτό περίμενες να σχολάσεις το μ@#@$ι της μάνας σου για να μου βγάλεις το λάδι; Παλιοπ@@@@@α για να μου λες όχι; Τη μάνα σου γ@@@... Θα σε σκοτώσω σήμερα, θα σε σφάξω στο γόνατο, θα σου κόψω το λαρύγγι. Θα έρθω και θα σε σκοτώσω, θα έρθω και θα πεθάνεις, σήμερα θα σε σφάξω. Θα σε σφάξω, έχεις πεθάνει».

Συνέλαβαν και την κοπέλα

Η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης για να τον καταγγείλει και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από μεγάλη κινητοποίηση.

Ωστόσο ο ίδιος έκανε μήνυση στην κοπέλα με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτή. Οδηγήθηκαν μαζί στο πρωτοδικείο Νάξου ενώ χθες πήγαν στο αυτόφωρο και πήραν αναβολή μέχρι την Τέταρτη.