Ο Khaby Lame βγάζει αδιανόητα λεφτά από το TikTok: Το ποσό που πλήρωσε η Hugo Boss για ένα ποστάρισμα (vid)

Newsroom
Ο Khaby Lame βγάζει αδιανόητα λεφτά από το TikTok: Το ποσό που πλήρωσε η Hugo Boss για ένα ποστάρισμα (vid)
Εκατομμύρια δεν είναι μόνο οι followers του Khaby Lame, αλλά και τα έσοδα που έχει από τα social media.

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην ανθρωπότητα, όμως υπήρχε κάποιος που ευνοήθηκε. Ο λόγος για τον Khaby Lame, ο οποίος αν και απολύθηκε από το εργοστάσιο που εργαζόταν, στράθηκε στο TikTok και έγινε ένα από τα πιο hot ονόματα στα social media αυτή την εποχή.

Τα videos τους με τα life hacks που τρολάρει άρχισαν να γίνονται viral, με αποτέλεσμα οι μεγάλες εταιρίες να κάνουν... ουρά για να κλείσουν ένα deal μαζί του και τα έσοδά του να έχουν απογειωθεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο μάνατζέρ του, Alessandro Riggio είπε πως ο πελάτης του είναι στον δρόμο για να βγάλει 10 εκατομμύρια δολάρια φέτος.

@khaby.lame Ficou muito simples 🤲🏿😁 (It was easy!) 🤲🏿😁 #learnfromkhaby #learnontiktok @TikTok @tiktok creators ♬ original sound - Khabane lame

Είναι χαρακτηριστικό πως σε σχετικό δημοσίευμα του, το Fortune αποκάλυψε πως μία μέση συμφωνία μαζί του είναι της τάξεως των 750.000 δολαρίων για μία και μόνο ανάρτηση στο TikTok.

Η Hugo Boss όμως κατάφερε να κλείσει deal μαζί του έναντι 450.000 για μία ανάρτηση στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, ενώ μία άλλη μεγάλη εταιρία από τις ΗΠΑ είχε πληρώσει 750.000 για κάτι ανάλογο.

@khaby.lame A day with my uncle @snoopdogg #learnfromkhaby #learnontiktok @TikTok @tiktok creators ♬ It's Corn - Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy

Όπως συμπλήρωσε, ο Khaby Lame επειδή προέρχεται από φτωχή οικογένεια, δεν ασχολείται και πολύ με τα οικονομικά και ουσιαστικά δεν γνωρίζει πόσα χρήματα έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό.