Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε υπάλληλο του Άρη στην ΔΕΘ: Μαχαιρώματα και συλλήψεις (vids)

Newsroom
Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε υπάλληλο του Άρη στην ΔΕΘ: Μαχαιρώματα και συλλήψεις (vids)
Αναλυτικά πως έγινε το επεισόδιο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη, ενώ υπήρχε και ένας οπαδός του Ηρακλή.

Σκηνικά οπαδικής βίας, διαχρονικά, έχουμε δει σε όλα τα πιθανά και απίθανα σημεία... Μέσα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν είχαμε δει. Χθες όμως το είδαμε και αυτό, καθώς φτάσαμε στο σημείο να έχουμε ακόμα και μαχαιρώματα...

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ στην Θεσσαλονίκη, όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ (σ.σ άγνωστο μέχρι στιγμής αν υπήρξε κάποια αφορμή) επιτέθηκαν σε έναν 26χρονο, ο οποίος ήταν υπάλληλος του περιπτέρου του Άρη στην ΔΕΘ.

Εκείνος ήταν μαζί με ένα άλλο άτομο, ο οποίος είναι φίλος του Ηρακλή και προσπάθησε να αντισταθεί στην επίθεση που δέχθηκε ακόμα και με σταντ της έκθεσης, όμως σύμφωνα με το βίντεο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμα και μαχαιριά.

Έτσι, όταν μετά από ώρα ήρθε η αστυνομία και το επεισόδιο έληξε, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Μόνο που πάνω στον έλεγχο που έγινε από την ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε πάνω του ένα μαχαίρι, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός.

Επίσης, οι αρχές εντόπισαν και έναν 20χρονο με καταγωγή από την Αλβανία που συμμετείχε στην επίθεση και τον συνέλαβαν και αυτόν. Πλέον αναζητούνται οι υπόλοιποι...