Οι εξωφρενικές παραξενιές του βασιλιά Καρόλου: Έχει δικό του κάθισμα τουαλέτας και συγκεκριμένο χαρτί υγείας

Newsroom
Οι εξωφρενικές παραξενιές του βασιλιά Καρόλου: Έχει δικό του κάθισμα τουαλέτας και συγκεκριμένο χαρτί υγείας
Ο βασιλιάς Κάρολος δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος με τις καθημερινές του απαιτήσεις να είναι εξωφρενικές.

Το παρατσούκλι «κακομαθημένος πρίγκιπας» συνοδεύει τον βασιλιά Κάρολο από το προσωπικό του στο Clarence House όπου ζει με τη σύζυγό του Καμίλα από το 2003 μέχρι σήμερα. Ο ίδιος φαίνεται να δικαιολογεί αυτό το παρατσούκλι, καθώς στο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime «Serving the Royals: Inside the Firm» του 2015 αποκαλύφθηκαν τα εξωφρενικά και πλουσιοπάροχα αιτήματά του.

Στο ντοκιμαντέρ ο Paul Burrell, ο οποίος υπηρέτησε ως μπάτλερ της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποκάλυψε τις ακριβείς οδηγίες που δίνονται στο προσωπικό του βασιλιά για τη φροντίδα του, από το σιδέρωμα των κορδονιών του μέχρι την τοποθέτηση οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσά του.

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις του Καρόλου

Σύμφωνα με τον Paul Burrell, «οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, τα κορδόνια των παπουτσιών του σιδερώνονται επίπεδα με σίδερο, η τάπα του μπάνιου πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι απλώς χλιαρή, σε μια μπανιέρα μόνο μισογεμάτη». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος «βάζει τους υπηρέτες του να πιέζουν κάθε πρωί μια ίντσα οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσά του».

Στη συνέχεια ο Κάρολος ετοιμάζεται να πάρει το πρωινό του. «Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει μια υγιεινή επιλογή για πρωινό. Θέλει σπιτικό ψωμί, ένα μπολ με φρέσκα φρούτα και φρέσκους χυμούς», σύμφωνα με τον σεφ Graham Newbould, ο οποίος υπήρξε μέλος του βασιλικού προσωπικού. «Όπου κι αν πηγαίνει ο πρίγκιπας στον κόσμο, το κουτί πρωινού πηγαίνει μαζί του. Έχει έξι διαφορετικά είδη μελιού, ειδικά μούσλι και τα αποξηραμένα φρούτα του», συνέχισε.

Μαζί με το κουτί του πρωινού του, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να στέλνει ένα φορτηγάκι με τα υπάρχοντά του στα εξοχικά των φίλων του πριν από την άφιξή του για να ξεφορτώσει το «κρεβάτι, τα έπιπλα, ακόμη και τις φωτογραφίες του», ανέφερε η Τίνα Μπράουν στο «The Palace Papers». Σύμφωνα με το περιβάλλον του φέρνει ακόμη και το δικό του κάθισμα τουαλέτας και χαρτί υγείας Kleenex Velvet όπου πηγαίνει.