Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα πάρει μια μεγάλη απόφαση

Newsroom
Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα πάρει μια μεγάλη απόφαση
Σύμφωνα με ειδικό, οι προβλέψεις του Νοστράδαμου υπάρχουν σε έγγραφα του 1555.

Την πρόβλεψη ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα παραιτηθεί από τον θρόνο του λίγο μετά την έναρξη της βασιλείας του είχε κάνει ο Νοστράδαμος. Παράλληλα, εκτός από την σύντομη βασιλεία του Καρόλου, είχε πει ότι ο μικρότερος γιος του, πρίγκιπας Χάρι μπορεί μια μέρα να τον διαδεχθεί.

Ένας κορυφαίος ειδικός των γραπτών του Νοστράδαμου, ο συγγραφέας Μάριο Ρέντινγκ αποκάλυψε ότι μάντης είχε προβλέψει με ακρίβειας το έτος και την ηλικία που θα πέθαινε η βασίλισσα Ελισάβετ, σε κάποια έγγραφα τα οποία χρονολογούνται από το 1555.

Το 2005, ο Ρέντινγκ έγραψε: «Το προοίμιο είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ II θα πεθάνει το 2022, σε ηλικία περίπου ενενήντα έξι ετών, πέντε χρόνια πριν από τη θητεία της μητέρας της». Και συνέχισε: «Ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι εβδομήντα τεσσάρων ετών το 2022, όταν θα αναλάβει τον θρόνο, αλλά η δυσαρέσκεια που έχει εναντίον του ένα συγκεκριμένο ποσοστό του βρετανικού πληθυσμού, μετά το διαζύγιό του με την Νταϊάνα, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, εξακολουθούν να υφίσταται».

Ο ειδικός υπέθεσε επίσης, ότι η ηλικία του βασιλιά Καρόλου θα σημαίνει πως θα παραιτηθεί ενώ σύμφωνα με τον Νοστράδαμο «ένας άντρας θα αντικαταστήσει αυτόν που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς». Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αλλά στην πραγματικότητα θα να είναι ο πρίγκιπας Χάρι.