Κρητικός... νταής σε αμόκ: Ξυλοκόπησε σύζυγο, 3 ανήλικα παιδιά και 2 γείτονες

Newsroom
Κρητικός... νταής σε αμόκ: Ξυλοκόπησε σύζυγο, 3 ανήλικα παιδιά και 2 γείτονες
Νέο περιστατικό βίας στην Κρήτη, με έναν 52χρονο να χτυπάει συνολικά 6 άτομα.

Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε ένας Κρητικός ο οποίος ξυλοκόπησε την σύζυγο, τα ανήλικα παιδιά του, έναν γείτονα καθώς και τον γαμπρό του γείτονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χτες το απόγευμα σε συνοικία των Χανίων όταν ένας 52χρονος «νταής» άσκησε άγρια σωματική βία εναντίον της 41χρονης συζύγου του και των τριών ανήλικων παιδιών του ηλικίας 17, 13 και 4 ετών.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές και από την ανησυχία τους ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ωστόσο μέχρι να καταφθάσει το περιπολικό στο σπίτι ο 52χρονος είχε ήδη επιτεθεί με βάναυσο τρόπο εναντίον και του 65χρονου γείτονα του με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσει σφόδρα.

Όλοι, τόσο η οικογένεια όσο και ο γείτονας, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Εκεί όση ώρα περίμεναν για να δώσουν τις καταθέσεις τους και να ερευνήσουν οι αστυνομικοί το τί συνέβη μεταξύ των γειτόνων κατέφθασε ο 40χρονος γαμπρός του γείτονα προκειμένου να παραλάβει τον 65χρονο πεθερό του.

Σε εμφανές ντελίριο όμως ο 52χρονος οικογενειάρχης έστησε άγριο καβγά μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο και με τον γαμπρό του γείτονα του με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσει και εκείνον.

Κατόπιν τούτων ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας εναντίον της 41χρονης συζύγου του και των ανήλικων τέκνων του καθώς και την κατηγορία των σωματικών βλαβών του γείτονα και του γαμπρού του.

Το λόγο πλέον έχει ο αρμόδιος Εισαγγελέας αφού για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία.