Αυτόπτης μάρτυρας στο οπαδικό επεισόδιο στη ΔΕΘ: «Ένας είχε μαχαίρι, το έβγαλε κιόλας, πετούσαν καρέκλες» (vid)

Newsroom
Αυτόπτης μάρτυρας στο οπαδικό επεισόδιο στη ΔΕΘ: «Ένας είχε μαχαίρι, το έβγαλε κιόλας, πετούσαν καρέκλες» (vid)
Ένας τραυματισμός και έξι προσαγωγές ύστερα από επεισόδιο εντός της ΔΕΘ με οπαδικά κίνητρα.

Σε διαφορές οπαδικού χαρακτήρα αποδίδει η αστυνομία επεισόδιο μεταξύ νεαρών ατόμων που σημειώθηκε στις 4:20 το απόγευμα (14/9) στους χώρους της 86ης ΔΕΘ, κοντά στο Παλέ ντε Σπορ.

Αποτέλεσμα του επεισοδίου, τα αίτια του οποίου ερευνώνται, ήταν ο τραυματισμός (στο χέρι) ενός ατόμου και χρειάστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε έξι προσαγωγές υπόπτων, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή τους στο περιστατικό. Τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

«Πρόσεχε γιατί κρατάει μαχαίρι»

Ωστόσο, σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, πάνω σε κάποιον από αυτούς έχει εντοπιστεί και μαχαίρι.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουγαν κάποιους από αυτούς να φωνάζουν «προσοχή, προσοχή, έχει μαχαίρι».

«Ήταν τέσσερα πέντε άτομα και κυνηγούσαν δυο. Πετούσαν καρέκλες, πήραν από εδώ καρέκλες, πετούσαν ξύλα, και του έλεγε βρισιές. Ο ένας από τους πέντε είπε πρόσεχε γιατί κρατάει μαχαίρι. Ανοιχτή ήταν η ΔΕΘ, κυκλοφορούσε κόσμος, έγινε ταραχή χοντρή», ανέφερε ο ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

«Ένας είχε μαχαίρι, το έβγαλε κιόλας. Ξεκίνησαν από τη μια γωνία και κατευθύνονταν προς το Παλέ, πολλά άτομα μαζί, άνδρες όλοι τους. Κρατούσαν ξύλα και σκαμπό και τα πετούσαν ο ένας στον άλλο. Κανείς δεν κατάλαβε, τουλάχιστον προς στιγμή, για ποιο λόγο έγινε αυτό. Ο ένας έφερε και τραύμα στο κεφάλι. Όταν τον συνέλαβαν, είχε αίματα στο μέτωπο», ανέφερε μια αυτόπτης μάρτυρας.