Πρωτοφανείς εκφράσεις Άδωνι σε Φίλη: «Άντε ρε λινάτσα του Πούτιν» (vid)

Newsroom
Πρωτοφανείς εκφράσεις Άδωνι σε Φίλη: «Άντε ρε λινάτσα του Πούτιν» (vid)
Χαμός μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Φίλη στον αέρα του Open.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος της τηλεοπτικής παρουσίας του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Νίκο Φίλη στο Open, ήταν σε νορμάλ πλαίσιο παρά τις διαφωνίες, στο φινάλε υπήρξε μεγάλη ένταση.

Πάνω που οι Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης αποχαιρετούσαν τους καλεσμένους, πήρε το λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να πει πως: «Οι υποκλοπές και η κάμψη της δημοκρατίας στην χώρα μας, θα τις πληρώσει η κυβέρνηση».

Κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος ανεβάζοντας τους τόνους, απάντησε: «Κάμψη της δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας σας να γράφουν «Μητσοτάκη...» και εσείς να γελάτε σαν χάνοι από κάτω. Αυτό είναι κάμψη της δημοκρατίας. Ντροπή σας κύριε. Κάνατε τις ορντινάτσες του Πούτιν, τις κάνατε στη νεολαία σας. Ορντινάτσα του Πούτιν, ντροπή σας. Ολόκληρη νεολαία έβαλε τον Πούτιν να βρίζει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Φίλης, είπε: «Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας», για να του πει ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα τα πούμε στην κάλπη. Άντε πήγαινε πάρε κανα καφέ στο Πούτιν».