Οδηγός λεωφορείου πλακώθηκε με τον επιβάτη γιατί δεν φορούσε μάσκα: «Θα τον πνίξει τον άνθρωπο» (vid)

Newsroom
Οδηγός λεωφορείου πλακώθηκε με τον επιβάτη γιατί δεν φορούσε μάσκα: «Θα τον πνίξει τον άνθρωπο» (vid)
Ο επιβάτης του λεωφορείου δεν δεχόταν να βάλει μάσκα, με αποτέλεσμα μετά από παρατήρηση του οδηγού να ξεφύγουν τα πράγματα.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης την ώρα που εκτελούσε το προβλεπόμενο δρομολόγιό του, όταν ένας επιβάτης ήρθε κυριολεκτικά στα χέρια με τον οδηγό, επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας μπήκε στο λεωφορείο 24 που πήγαινε στα Χίλια Δέντρα, χωρίς ωστόσο να φοράει την προστατευτική μάσκα, όπως προβλέπουν τα μέτρα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Όταν ο οδηγός τον είδε, του έκανε παρατήρηση και του ζήτησε να την φορέσει, προκειμένου να μην χρειαστεί να τον κατεβάσει. Κάτι ωστόσο που εκνεύρισε τον επιβάτη, με αποτέλεσμα να πάει μπροστά και να αρχίσει να τσακώνεται μαζί του.

Κουβέντα στην κουβέντα, η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, καθώς του χτύπησε το προστατευτικό τζάμι και στη συνέχεια οι δυο τους ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμότερων, προκειμένου να ηρεμίσουν τα πράγματα.

Όχι για πολύ όμως, καθώς συνέχισαν να αλλάζουν βαριές κουβέντες, με αποτέλεσμα ο οδηγό να πάει πίσω, στην θέση που καθόταν ο επιβάτης και να ξεκινήσει νέος κύκλος διαπληκτισμού, με τους υπόλοιπους επιβάτες να τρομάζουν και να ακούγονται στο video ντοκουμέντο να ζητάνε να ανοίξουν οι πόρτες για να κατέβουν, ανησυχώντας πως «θα τον πνίξει τον άνθρωπο».

Μάλιστα, σε κάποια φάση ο επιβάτης σήκωσε ένα μπουκάλι που κρατούσε και απείλησε με αυτό τον οδηγό, μεγαλώνοντας ακόμα την ανησυχία του κόσμου για σοβαρό τραυματισμό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό το πως έληξε η διαμάχη των δύο.