Τριαντάφυλλος για All Star Survivor: «Ο Μέσι δεν μπορεί να παίρνει τα ίδια με έναν πιο άσημο, έχω πάει στην Acun, δεν τα έχουμε βρει» (vid)

Newsroom
Τριαντάφυλλος για All Star Survivor: «Ο Μέσι δεν μπορεί να παίρνει τα ίδια με έναν πιο άσημο, έχω πάει στην Acun, δεν τα έχουμε βρει» (vid)
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά και τόνισε πως δεν θα πήγαινε ποτέ καλεσμένος στην εκπομπή του.

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πάει στο All Star Survivor.

Τόνισε ότι δεν ξέρει ακόμα αν θα πάει, ενώ όσον αφορά τα χρήματα που ζήτησε, είπε πως δεν είναι όσα ακούγονται και επιχειρηματολόγησε με παραδείγματα τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι.

«Δεν ξέρω αν θα πάω στο Survivor All Star. Έχω πάει στην Acun Medya αλλά δεν τα έχουμε βρει. Κάνω προετοιμασία, πιο… δυναμική. Όχι όπως την προηγούμενη φορά. Δεν ξέρω τι δίνουν και τι και πώς… Δεν έχω απαντήσει ακόμα γιατί περιμένω κάποια στάνταρ πράγματα. Δεν είναι πάντα όλα θέμα χρημάτων».

Για το ότι ακούστηκε ότι ζήτησε ένα αρκετά μεγάλο ποσό και συγκεκριμένα 16.000 ευρώ: «Όχι δεν έχω ζητήσει τέτοια λεφτά. Για να τελειώνουμε μ’ αυτό με τα χρηματικά… Σε μία ομάδα δεν μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει τα ίδια χρήματα με τον δεξί ή τον αριστερό back. Δεν ξέρω αν ξέρεις ποδόσφαιρο. Άλλα λεφτά παίρνουν οι σταρ κι αυτοί που έχουν ένα όνομα. Ο Μέσι δεν μπορεί να παίρνει τα ίδια χρήματα με έναν παίκτη πιο άσημο. Ο καθένας σύμφωνα με αυτά που έχει δώσει, θα ζητήσει αυτό που πρέπει να πάρει. Αν το πάρει, καλώς, αν όχι δεν πάει», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.