Τα προσύμφωνα και οι ρήτρες για τους παίκτες του All Star Survivor... αν γίνει: «5.000 ευρώ την εβδομάδα για όλους» (vid)

Newsroom
Τα προσύμφωνα και οι ρήτρες για τους παίκτες του All Star Survivor... αν γίνει: «5.000 ευρώ την εβδομάδα για όλους» (vid)
Ποιο είναι το προσύμφωνο που υπογράφουν οι... υποψήφιοι παίκτες του All Star Survivor.

Όπως φαίνεται το All Star Survivor αναμένεται να πραγματοποιηθεί και μάλιστα η παραγωγή είναι ήδη σε συζητήσεις με παίκτες.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή Open Weekend: «Πολλοί από τους All Star που συζητάμε, η αμοιβή τους και η περσινή και η προπέρσινη ήταν πάνω από τις 5.000 ευρώ».

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην ίδια εκπομπή: «Υπάρχουν παίκτες που έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνο. Αφορά τα χρήματα και κάποια άλλα πράγματα, που δεν πρέπει να κάνουν ή είναι υποχρεωμένοι να κάνουν. Συγκεκριμένα, 5.000 ευρώ την εβδομάδα για όλους. Απαγόρευση συνεντεύξεων για το ριάλιτι, δεν πρέπει να αναφερθούν πουθενά, είναι σαν να μην υπάρχει, τίποτα. Μάλιστα υπάρχει και ο όρος αν μιλήσουν να αποκλειστούν από το παιχνίδι. Υπάρχει και η υποχρέωση συμμετοχής όποτε ζητηθεί. Αυτό σημαίνει ότι όποτε τους καλέσει η παραγωγή, πρέπει να είναι εκεί. Είναι υποχρεωμένοι, αλλιώς έχουν ρήτρα. Δηλαδή μπορεί η παραγωγή να σε καλέσει σ’ ενάμιση μήνα αφού ξεκινήσει το παιχνίδι. Πρέπει να μπεις μέσα».

«Αν γίνει...»

Παράλληλα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος: «το κλειδί στο συμβόλαιο είναι το "αν", "αν σε καλέσουμε", δηλαδή το ριάλιτι επιβίωσης μπορεί και να μην γίνει ποτέ. Οπότε εσύ έχεις υπογράψει το χαρτί σου, είμαστε καλυμμένοι αλλά μπορεί και να μην γίνει. Κάποιοι οι οποίοι έχουν υπογράψει και είναι αρκετοί το έχουν κάνει για να τους δεσμεύσουν, να μην μπορούν να πάνε αλλού».