Ξέσπασε ο Μιχαηλίδης στην παράσταση «Αντιγόνη»: Η συναυλία του Ρόκκου στα 3 χλμ κάλυπτε το έργο (vid)

Newsroom
Ξέσπασε ο Μιχαηλίδης στην παράσταση «Αντιγόνη»: Η συναυλία του Ρόκκου στα 3 χλμ κάλυπτε το έργο (vid)
Οι θεατές πήγαν να δουν την παράσταση «Αντιγόνη», αλλά άκουγαν παράλληλα και την συναυλία του Στέλιου Ρόκκου που γινόταν στα 3 χιλιόμετρα.

Την έντονη δυσαρέσκεια του Ιεροκλή Μιχαηλίδη προκάλεσε η... ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί κατά την διάρκεια της παράστασης «Αντιγόνη» την Τρίτη, στην Θεσσαλονίκη.

Την ώρα λοιπόν που παιζόταν, οι θεατές αντί να ακούνε καθαρά τους διαλόγους των ηθοποιών, είχαν παρεμβολές από την συναυλία του Στέλιου Ρόκκου που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας και γινόταν την ίδια ώρα.

Το αεράκι που υπήρχε στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα, η φωνή του γνωστού τραγουδιστή, αν και βρισκόταν 3 χιλιόμετρα μακριά, να υπερκαλύπτει πολλές φορές, αυτές των ηθοποιών.

Κάτι που προκάλεσε το ξέσπασμα του Ιεροκλή Μιχαηλίδη: «Δεν γίνεται να παίζει μια συναυλία σε μια άλλη ατμόσφαιρα, μιας άλλης παράστασης και το θέατρο είναι ευαίσθητο σε αυτά. Δεν μπορείς να ακούς τη μουσική από αλλού. Ήταν όμως τόσο έντονο, ήταν σα να ήταν ακριβώς μέσα στο θέατρο η συναυλία…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως δεν ξαναβιώσει τέτοιο περιστατικό και σημείωσε πως ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί γιατί οι περισσότεροι ηθοποιοί δεν ήταν από τη Θεσσαλονίκη «και ήταν σα να είναι φιλοξενούμενοί μας. Όταν παίζεις στον τόπο σου έχεις μία ευθύνη παραπάνω και νιώθεις και άσχημα».

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός δεν κατηγόρησε ούτε τον Στέλιο Ρόκκο, ούτε τους υπεύθυνους της συναυλίας τους, παρά μόνο τις αρμόδιες Αρχές που διοργανώνουν τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.