Αδιανόητο περιστατικό στην Κύμη: Θύμα ξυλοδαρμού μάνα και γιος επειδή είπαν στους γείτονες να μην κακοποιούν αδέσποτα (vid)

Newsroom
Αδιανόητο περιστατικό στην Κύμη: Θύμα ξυλοδαρμού μάνα και γιος επειδή είπαν στους γείτονες να μην κακοποιούν αδέσποτα (vid)
Περιστατικό ξυλοδαρμού καταγγέλλει ένας νεαρός στην Κύμη, επειδή είπε στους γείτονες να μην κακοποιούν αδέσποτα σκυλιά.

Σοκάρει η καταγγελία ενός νεαρού, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μαζί με τη μητέρα του, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους στην Κύμη της Εύβοιας. Ο νεαρός περιγράφει σε βίντεο το οποίο ανέβασε σε κοινωνική πλατφόρμα όσα βίωσε εκείνος και η μητέρα του την περασμένη Παρασκευή.

Το θύμα μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άκουσε αδέσποτα σκυλιά της περιοχή απέξω να ουρλιάζουν. Βγαίνοντας έξω είδε σοκαρισμένος τον γείτονα του να τα χτυπάει με τάβλες για άγνωστο λόγο και ενώ του ζήτησε να σταματήσει τότε άρχισε ο εφιάλτης για εκείνον και την μητέρα του.

Ο γείτονας μαζί με τον πατέρα του άρχισαν να χτυπούν τους δύο πρώτους δυνατά με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν σε όλο το σώμα ενώ μάλιστα δεν δίστασαν να σύρουν την μητέρα του από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr τα δύο θύματα προχώρησαν σε σχετικές καταγγελίες στο ΑΤ Κύμης.