Πυγμάχος με γυμνά χέρια, κέρδισε την αντίπαλό της και πανηγύρισε σηκώνοντας το μπουστάκι της (vid)

Newsroom
Πυγμάχος με γυμνά χέρια, κέρδισε την αντίπαλό της και πανηγύρισε σηκώνοντας το μπουστάκι της (vid)
H Tai Emery γιόρτασε το ντεμπούτο με νίκη που έκανε στο Bare Knuckle Fighting Championship, με κάπως αποκαλυπτικό τρόπο.

Την δόξα της Chloe Kelly με τον πανηγυρισμός της στον τελικό του Euro 2022, όταν πέτυχε το γκολ στον τελικό που χάρισε το τρόπαιο στην Αγγλία, ζήλεψε η Tai Emery στον παρθενικό της αγώνα στο Bare Knuckle Fighting Championship (αγώνες πυγμαχίας χωρίς προστατευτικά και γάντια). Μόνο που το έκανε με πιο... αποκαλυπτικό τρόπο.

Η 35χρονη αθλήτρια από την Αυστραλία αντιμετώπιζε την Rung-Arun Khunchai και στον πρώτο γύρο, με ένα δεξί hook κατάφερε να την ξαπλώσει στο ρινγκ, κερδίζοντας τον αγώνα.

Κάτι που αποφάσισε να το γιορτάσει, με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο. Γιατί; Πολύ απλά γιατί ανέβηκε στα κάγκελα και σήκωσε το μπουστάκι που φορούσε, χωρίς να έχει κάτι από μέσα.

«Καλώς ήρθες στο bare knuckle fighting, Tai Emery», είπε ένας από τους σχολιαστές του αγώνα, ενώ ένας άλλος είπε: «Ενδιαφέρον τρόπος για πανηγυρισμό, δεν είχα δει ξανά κάτι τέτοιο».

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως χορηγός της Tai Emery είναι η πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες, Kendra Lust, η οποία έγραψε: «Αυτός είναι ο λόγος που είμαι χορηγός της. Πάμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνη, γιατί έχει δουλέψει πολύ και περίμενε καιρό για αυτόν τον αγώνα».