Συγκλονίζει ο πατέρας του ντελιβερά που σκοτώθηκε στον Ωρωπό: «Ρωτούσα πού είναι το παιδί μου, τώρα δεν γυρίζει πίσω» (vid)

Newsroom
Συγκλονίζει ο πατέρας του ντελιβερά που σκοτώθηκε στον Ωρωπό: «Ρωτούσα πού είναι το παιδί μου, τώρα δεν γυρίζει πίσω» (vid)
Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του 17χρονου περιέγραψε την στιγμή που πήγε στο σημείο και ρωτούσε για το παιδί του.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο Ωρωπός, μετά το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα 17χρονο ντελιβερά. Ο νεαρός ξεψύχησε στην άσφαλτο, όταν χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό.

«Όταν ήρθα το παιδί μου είχε φύγει», είπε ο πατέρας του με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας στο Star. O ίδιος ο πατέρας έφτιαξε ένα εκκλησάκι στο σημείο που έχασε την ζωή του το παιδί.

«Όταν ήρθα εγώ είχε φύγει ήδη προς το νοσοκομείο. Είχανε πάει Καπανδρίτι κι από κει το πήγαν στο άλλο νοσοκομείο. Όταν ήρθα είδα την τροχαία, όλο τον κόσμο μαζεμένο, ρωτούσα πού είναι το παιδί μου. Μου έλεγαν "θα γίνει καλά". Κι έγινε αυτό που έγινε. Πήγαινε για μηχανικός αυτοκινήτων, μηχανολογία. Παράλληλα δούλευε, έβγαζε τα έξοδά του, από μόνος του για να βοηθάει την οικογένειά του. Ήταν καλό παιδί, τον γνώριζαν όλοι εδώ», ανέφερε ο πατέρας με δάκρυα στα μάτια.

«Αυτό που μάθαμε είναι ότι το τράκαρε κι έφυγε. Τον εγκατέλειψε. Δεν ξέρω αν ήταν υπό την επήρεια μέθης. Όσοι ήταν, είδαν ότι έφταιγε το αυτοκίνητο, όχι το παιδί. Δεν έφταιξε σε τίποτα. Δεν το λέω επειδή είναι το παιδί μου. Όλα αυτά τα έχει βγάλει και η τροχαία η ίδια. Δεν είναι το φταίξιμο του παιδιού, γιατί το είχε πάρει τόσα μέτρα σβάρνα. Φορούσε πάντα κράνος, πριν ανέβει το μηχανάκι. Το παιδί μου δεν γυρνάει πίσω, ό,τι κι αν λέω, ό,τι κι αν κάνω. Η δικαιοσύνη να κάνει ό,τι καλύτερο», κατέληξε.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο Star, η τροχαία συλλέγει υλικό και φωτογραφίες από κάμερες αλλά και μαρτυρίες από ανθρώπους που περνούσαν από το σημείο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, έχει γίνει αλκοτέστ στον οδηγό το οποίο βγήκε θετικό. Το ερώτημα που τέθηκε στον οδηγό από την αστυνομία, ήταν για ποιο λόγο εγκατέλειψε το θύμα και δεν έμεινε για να καλέσει το ασθενοφόρο και να βοηθήσει το παιδί. Ο ίδιος φέρεται να απάντησε «τα έχασα».