Ροντέο με Τζανακόπουλο και Άδωνι στον ΣΚΑΙ: «Είστε χουντικός, θαυμαστής του Παττακού» (vid)

Newsroom
Ροντέο με Τζανακόπουλο και Άδωνι στον ΣΚΑΙ: «Είστε χουντικός, θαυμαστής του Παττακού» (vid)
Ως θαυμαστή της χούντας και του Παττακού, χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μετά την ένταση του Νίκου Σβέρκου με τον Άδωνι Πορτοσάλτε, ακολούθησε και μία νέα στον ΣΚΑΙ. Αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, με αφορμή την παρακολούθηση του Νίκου Πιτσιόρλα...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως υπονομεύεται το δημοκρατικό πολίτευμα επειδή η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν μπορεί να ασκήσει το έργο της, καθώς δεν γίνονται γνωστοί οι λόγοι της παρακολούθησης Ανδρουλάκη και Κουκάκη, μιλώντας για αυταρχικό καθεστώς όπως το χαρακτήρισε το Spiegel.

Κάπου εκεί λοιπόν οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος...

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο κύριος Τσίπρας έγραψε άρθρο προχθές κατά του Γκορμπατσόφ. Όταν θαυμάζεις το σοβιετικό καθεστώς, το να κατηγορείς άλλους για παρακολουθήσεις, πάει πολύ.
Δημήτρης Τζανακόπουλος: Ε καλά εντάξει, δεν θαυμάζει και τον Παττακό κύριε Γεωργιάδη με τον οποίο αλληλογραφούσατε.
Άδωνις Γεωργιάδης: Εγώ για να ξέρετε, επειδή μου το λέτε συνέχεια, ο πατέρας μου επί χούντας ήταν στην φυλακή και δεν έχω καμία σχέση.
Δημήτρης Τζανακόπουλος: Πως δεν έχετε; Αλληλογραφούσατε με τον δικτάτορα. Το αγαπημένο του παιδί ήσασταν.
Άδωνις Γεωργιάδης: Το '72 γεννήθηκα.
Δημήτρης Τζανακόπουλος: Μην μιλάτε για ολοκληρωτικά καθεστώτα κύριε Γεωργιάδη. Ελάτε τώρα.
Άδωνις Γεωργιάδης: Εγώ δεν έχω γράψει ποτέ στον Παττακό. Το ανάποδο γινόταν. Ο κύριος Τζανακόπουλος είναι σε ένα κόμμα που όταν στο συνέδριο ο κύριος Τσίπρας κατάλαβε πως ψήφισαν ενάντια στη γνώμη του, τους έβαλε και ψήφισαν ξανά. Για τέτοιους δημοκράτες μιλάμε. Σας βλέπει η δημοκρατία και ντρέπεται.
Δημήτρης Τζανακόπουλος: Εμάς; Εσάς βλέπει ο δημοκρατικός κόσμος και γελάει. Είστε χουντικός. Το έχετε πει στην τηλεόραση. Θαυμαστής της χούντας είστε. Ο θαυμαστής του Πλεύρη.
Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν έχω πει οτι είμαι χουντικός. Γεννήθηκα το '72, ο πατέρας μου ήταν βασιλόφρον. Ήταν φυλακή στην χούντα. Δεν είχα σχέση με την χούντα. Οι άνθρωποι που θαυμάζουν τον Μάο και τον Στάλιν, να κατηγορούν άλλους για χούντα πάει πολύ... Η αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν καμία σχέση με την δημοκρατία. Δεν πιστεύουν στην δημοκρατία, η δικτατορία τους αρέσει.