Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι για 9,5, 6,5 και 3,5 ώρες» (vid)

Newsroom
Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι για 9,5, 6,5 και 3,5 ώρες» (vid)
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για το θέμα της υγείας του και το χειρουργείο που έκανε όταν ήταν 35 ετών.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό ζωής, μίλησε για την κόρη του, τον έρωτα, και τα προβλήματα υγείας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο λόγο που κάνει sup, στην κόρη του, στον έρωτα, αλλά και στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

«Όταν εγκατέλειψα την υποκριτική, ενδεχομένως να μην είχα μπουχτίσει άλλα έβλεπα ότι ερχόταν. Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν αυτό με την υγεία μου, με γονάτισε, πήγα και ήρθα. Έκανα 3 επεμβάσεις και ποτέ δεν επανήλθα, έχω μόνιμη κολπική μαρμαρυγή. Ζω μ' αυτό. Εκείνες οι επεμβάσεις δεν είναι όπως γίνονται τώρα, γιατί τώρα το ακούει κάποιος και λέει "εντάξει μωρέ δεν είναι τίποτα". Όχι, τότε στα 35 τα δικά μου, όταν εγώ ήμουν 35, είκοσι χρόνια πίσω, οι συγκεκριμένες επεμβάσεις γινόντουσαν χωρίς την παραμικρή μέθη. Ήσουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι 9.5, 6.5 και 3.5 ώρες. Αυτό δεν θέλω να το πάθει ούτε ο χειρότερός μου εχθρός», ανέφερε για το θέμα της υγείας του.

Για την κόρη του ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Η κόρη μου παίζει τον πρωταγωνιστικό ρολό στη ζωή μου. Σπουδάζει στο Πάντειο, πολίτικες επιστήμες και σκηνοθεσία».

Για την τηλεόραση και το κομμάτι της παρουσίασης ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε: «Η παρουσίαση στην τηλεόραση ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου και δεν θα το ξαναέκανα. Δεν το έχω για παρουσιαστής, μην λέμε “όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω”».

«Είμαι πολύ καλά, δεν φαίνομαι. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Έχουμε κορίτσι της παντρειάς, εγώ θα κάνω το επόμενο βήμα; Περιμένω με λαχτάρα να γίνω πάππους», κατέληξε.