Νέο gameplay video του God of War Ragnarok δείχνει τις δυνατότητες των όπλων (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Νέο gameplay video του God of War Ragnarok δείχνει τις δυνατότητες των όπλων (vid)
Η ώρα του God of War Ragnarok πλησιάζει και ένα νέο video δείχνει παραπάνω πληροφορίες.

Το God of War Ragnarok είναι το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει (στα του PlayStation) τους επόμενους μήνες και ήδη η Sony έχει εξασφαλίσει κάποια έξτρα προβολή με διάφορα αποκλειστικά θέματα σε media του εξωτερικού.

Ένα νέο video για το παιχνίδι ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Game Informer και παρουσιάζει τους τρόπους που θα μπορεί να χρησιμοποιεί ο Kratos το Leviathan Axe και τα Blades of Chaos για να εξοντώνει αντιπάλους. Ο επικεφαλής του τομέα μάχης, Mihir Sheth, σημείωσε πως στόχος της ομάδας ανάπτυξης είναι να δημιουργήσει συνθήκες διασκεδαστικής μάχης, με τον παίκτη να μπορεί να αλληλεπιδράσει με όποιον τρόπο θέλει και να έχει ακόμη περισσότερες επιλογές απ’ ότι στο προηγούμενο game.

Ο Kratos θα έχει πολλές νέες κινήσεις (που θα προσφέρονται μέσω του πλήκτρου «Τρίγωνο» στο χειριστήριο) , όπως την ενίσχυση των όπλων του με πάγο ή και φωτιά για τις πιο ισχυρές επιθέσεις Frost Awaken και Whiplash.

Το God of War Ragnarok είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 9 Νοεμβρίου 2022 σε PS4 και PS5.

Στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει με ελληνικούς υπότιτλους, ελληνικό μενού, ελληνικό εξώφυλλο και ελληνικές φωνές για τους χαρακτήρες. Μπορείτε να διαβάσετε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Έλληνα ηθοποιού που δίνει τη φωνή του στον Kratos για την εγχώρια έκδοση του παιχνιδιού εδώ.