Νέα δεδομένα για Trannos: Δεν ήταν στο τροχαίο στην Βουλιαγμένης

Newsroom
Νέα δεδομένα για Trannos: Δεν ήταν στο τροχαίο στην Βουλιαγμένης
Φαίνεται πως το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Trannos δεν ήταν αυτό στην Βουλιαγμένης.

Αλλαγή δεδομένων στο περιστατικό με το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Trannos.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο γνωστός τράπερ είχε εμπλοκή σε αυτό που έγινε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας, τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ξεκαθάρισε στο protothemα.gr πως το περιστατικό έγινε σε άλλη περιοχή και όχι στην συγκεκριμένη περιοχή των νοτίων προαστίων, λέγοντας μάλιστα πως έγινε νωρίτερα.

Η ανακοίνωση για Trannos

Νωρίτερα, είχε γράψει στο Instagram: «Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης».

Στη συνέχεια, περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, έκανε νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Ο Trannos θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και το ενδιαφέρον».