O παγκόσμιος πρωταθλητής στη Monopoly δίνει συμβουλές για να βγαίνεις πάντα νικητής

Newsroom
O παγκόσμιος πρωταθλητής στη Monopoly δίνει συμβουλές για να βγαίνεις πάντα νικητής
O Nicolò Falcone είναι ο τελευταίος παγκόσμιος πρωταθλητής στη Monopoly και ξέρει καλύτερα από τον κάθε ένας, τα μυστικά του παιχνιδιού.

Η Monopoly είναι αγαπημένο παιχνίδι τόσο των μικρών, όσο και των μεγάλων, καθώς άπαντες μπορούν να ασχολούνται με αυτό για ώρες. Ποιο όμως είναι το μυστικό, για να αυξήσει κανείς τις πιθανότητές του να χριστεί νικητής;

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, τότε αυτός δεν είναι άλλος από τον Nicolò Falcone, ο οποίος είναι το τελευταίος άνθρωπος που χρίστηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2015. Βλέπετε, η διοργάνωση γίνεται κάθε 4-6 χρόνια, όμως το 2021 που ήταν προγραμματισμένο το event, αναβλήθηκε τελικά λόγω COVID. Έτσι, ο τίτλος παραμένει στον Ιταλό δικηγόρο από την Βενετία...

Μιλώντας στον Guardian λοιπόν αποκάλυψε κάποια tips, προκειμένου κάποιος να χριστεί φαβορί. «Ο κόσμος συχνά που ζητάει συμβουλές και τους λέω πως αφού ξεκινήσουν να χτίζουν τα δικά τους σπίτια σε μία γειτονιά, να αγοράσουν από ένα σπίτι σε κάθε έκταση. Επίσης η φυλακή μπορεί να είναι εχθρός σου στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά στη συνέχεια είναι ο καλύτερός σου φίλος» είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα εξήγηση το λόγο, λέγοντας: «Αν μπεις φυλακή, μείνε εκεί όσο περισσότερο μπορείς. Θα εισπράτεις χρήματα από τις εκτάσεις που θα έχεις, αλλά δεν γυρίζεις για να πληρώνεις όπως οι άλλοι».

Monopoly

Επίσης, ξεκαθάρισε πως πρέπει να έχεις διαβάσει προσεκτικά τους κανόνες, καθώς αυτό είναι ένα από τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι. «Όποιος ξέρει όλους τους κανόνες, έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Για παράδειγμα πολλοί δεν ξέρουν οτι μπορείς να αγοράσεις κάτι ή να χτίσεις σε μία έκταση, ενώ παίζουν άλλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε επίσης πως δεν στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής σε 47 λεπτά επειδή είναι ο «Μαραντόνα της Μonopoly», αλλά επειδή διαβάζει τους κανόνες.