Θεούλης Άγγλος, πλήρωσε διαφημιστική πινακίδα ζητώντας μέντιουμ, αλλά δεν έγραψε τα στοιχεία του, γιατί… μέντιουμ είναι, θα τον βρει

Newsroom
Θεούλης Άγγλος, πλήρωσε διαφημιστική πινακίδα ζητώντας μέντιουμ, αλλά δεν έγραψε τα στοιχεία του, γιατί… μέντιουμ είναι, θα τον βρει
Αυτό που θα δει κανείς στη διαφημιστική πινακίδα είναι «ζητείται μέντιουμ», αλλά δεν αναγράφεται κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας ούτως ώστε το μέντιουμ να επικοινωνήσει. Κανένα mail ή έστω fax.

Τρολ ή αληθινό, η ουσία είναι πως ο μυστηριώδης άντρας από την Αγγλία έχει γνωρίσει την αποθέωση για τη διαφημιστική του πινακίδα! Πλήρωσε 2 χιλιάδες δολάρια και δεσπόζει στο κέντρο του Μάντσεστερ στην οδό Fairfield και με αυτήν ζητά μέντιουμ.

Αυτό που θα δει κανείς είναι «Ζητείται μέντιουμ», αλλά δεν αναγράφεται κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας ούτως ώστε το μέντιουμ να επικοινωνήσει. Κανένα mail ή έστω fax.

Αντίθετα, γράφει από κάτω «ξέρεις που θα κάνεις την αίτηση».

Και φυσικά πρέπει να γνωρίζει εδώ που τα λέμε, αλλιώς τι σόι μέντιουμ θα είναι;

Αυτό προφανώς σκέφτηκε αυτός που έκανε την αίτηση. Το πραγματικό μέντιουμ θα βρει τον τρόπο να επικοινωνήσει.

2

Ο Steve Baxter, από το Mandoemedia.com, τη διαφημιστική εταιρεία είπε: «Ένα άτομο επικοινώνησε μαζί μας για να τοποθετήσουμε αυτήν τη διαφήμιση αναζητώντας ένα μέντιουμ. Αρχικά πιστεύαμε ότι ήταν ένα αστείο, αλλά μάς εξήγησε ότι ήταν πολύ σοβαρό και ήθελε να βρει ένα γνήσιο μέντιουμ.

Ένιωθε ότι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό θα ήταν να δημοσιευτεί μια διαφήμιση «ζητείται μέντιουμ» χωρίς στοιχεία επικοινωνίας, επειδή ένα καλό μέντιουμ θα ήξερε ακριβώς πότε, πού και πώς να επικοινωνήσει μαζί του.

Δεν έγινε σαφές γιατί χρειάζονταν ένα μέντιουμ, ίσως τον είχε εξαπατήσει ένα ψεύτικο μέντιουμ στο παρελθόν ή ίσως θέλει να μάθει για το μέλλον του, δεν ξέρουμε. Έχουμε όμως επενδύσει σοβαρά σε αυτό το πείραμα και θα ήταν απίστευτο αν λειτουργήσει πραγματικά».

Στο εξωτερικό συνηθίζεται να «νοικιάζονται» διαφημιστικές πινακίδες. Το 2019, ένας πατέρας έλαβε 15.000 τηλεφωνήματα για ευχές γενεθλίων όταν οι γιοι του ανέβασαν τον αριθμό του σε μια γιγαντιαία διαφημιστική πινακίδα στο Νιου Τζέρσεϊ.