Τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του Αργυρού στη Σαντορίνη: Διέκοψε με πρόσχημα τον λαιμό του για να μην προκαλέσει πανικό

Newsroom
Τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του Αργυρού στη Σαντορίνη: Διέκοψε με πρόσχημα τον λαιμό του για να μην προκαλέσει πανικό
Ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Σαντορίνη.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο γήπεδο των Φηρών με παρουσία 3.000 και πλέον θεατών.

Ωστόσο από αυτή δεν έλειψαν τα απρόοπτα, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, καθώς όπως αποκάλυψε σήμερα ο κ. Μανώλης Ορφανός, άγνωστος με ηχητικό μήνυμα τηλεφώνησε και προειδοποίησε πως είχε τοποθετηθεί βόμβα κάτω από την εξέδρα της συναυλίας του Αργυρού και ενώ η συναυλία ήταν σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον κ. Ορφανό, η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα, άνδρες της αστυνομίας με εκπαιδευμένα σκυλιά, έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο, «χτενίζοντας» την περιοχή και την σκηνή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μόλις έλαβε γνώση για το περιστατικό, διέκοψε τη συναυλία και ενώ είχε ξεκινήσει περίπου 15 λεπτά, εξηγώντας στο κοινό πως είχε ένα πρόβλημα στο λαιμό του, διότι δεν ήθελε να προκαλέσει τον πανικό.

Μετά από λίγα λεπτά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αφού οι έρευνες για τοποθέτηση βόμβας είχαν ολοκληρωθεί, επανήλθε και προσέφερε στο κοινό, μία αξέχαστη βραδιά.