Υποπτος για απαγωγή επιχείρησε να τραυματίσει αστυνομικό μέσα στο τμήμα και το... μετάνιωσε (vid)

Newsroom
Υποπτος για απαγωγή επιχείρησε να τραυματίσει αστυνομικό μέσα στο τμήμα και το... μετάνιωσε (vid)
Η προσπάθεια του Reid Duran να καρφώσει ένα στυλό στον αστυνομικό που ήταν μαζί του, δεν κατέληξε όπως την σχεδίαζε.

Τα φοβερά αντανακλαστικά που έδειξε, έσωσαν έναν αστυνομικό στο Οχάιο από σοβαρό τραυματισμό που επιχείρησε να του προκαλέσει ένας κρατούμενος που είχε στόχο να δραπετεύσει.

Το... κουβάρι του συγκεκριμένου περιστατικού είχε αρχίσει να ξετυλίγεται λίγες ώρες νωρίτερα, όταν οι αρχές είχαν εντοπίσει τον Reid Duran να παριστάνει τον γονέα σε μία σχολική εκδήλωση, προκειμένου να απαγάγει ένα κοριτσάκι 5 ετών.

Όταν τον πλησίασαν, εκείνος δέχθηκε να τους ακολουθήσει στο τμήμα για εξέταση και για αυτό, δεν του είχαν περάσει χειροπέδες. Στο δωμάτιο όμως που βρισκόταν μαζί με έναν αστυνομικό, άλλαξε εντελώς συμπεριφορά...

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, ενώ φαίνεται να στριφογυρίζει στην καρέκλα, κοιτάζοντας το τραπέζι που είναι μπροστά του, ξαφνικά αρπάζει το στυλό που είναι πάνω σε αυτό και γυρνάει απότομα προς τον αστυνομικό για να του το καρφώσει και να επιχειρήσει να δραπετεύσει.

Ωστόσο αυτός δείχνει τρομερά αντανακλαστικά, μπλοκάρει τα χέρια του, τον σπρώχνει και τον ρίχνει στο έδαφος, βάζοντάς του χειροπέδες την ώρα που εκείνος ουρλιάζει.

Δείτε το video...