Επιθετικός Άδωνις: «Δεν θα μάθετε το λόγο παρακολούθησης, δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο Ανδρουλάκης» (vid)

Newsroom
Επιθετικός Άδωνις: «Δεν θα μάθετε το λόγο παρακολούθησης, δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο Ανδρουλάκης» (vid)
Με ένταση απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ερώτηση για τον λόγο της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η υπόθεση με την παρακολούθηση επί τρεις μήνες του Νίκου Ανδρουλάκη είναι το βασικό θέμα της πολιτικής επικαιρότητας, έχοντας προκαλέσει μεγάλους τριγμούς. Αυτό ήταν και το πρώτο για το οποίο ρωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί του Σαββάτου στο Open.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» και απαντώντας στην Ευλαμπία Ρέβη για τον λόγο που προέβη η ΕΥΠ σε αυτή την υποκλοπή, είπε: «Δεν θα τον μάθετε και δεν πρέπει να τον μάθετε είναι η σωστή απάντηση. Αν έπρεπε να το μάθετε, δεν τις λέγαμε μυστικές υπηρεσίας, θα τις λέγαμε φανερές υπηρεσίες».

Μάλιστα όταν η δημοσιογράφος του επεσήμανε πως ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητάει να μαθευτεί ο λόγος, τόνισε: «Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο ίδιος. Αν υπάρχουν δύο πληροφοριοδότες που έχουν δώσει κάτι που εμπλέκει τον κ. Ανδρουλάκη είναι δυνατόν να τους κάνουμε μανταλάκια στην τηλεόραση και την βουλή. Αν τους βγάλουμε στον αέρα θα ξαναβρεί η Ελλάδα πληροφοριοδότη;».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Για να έχεις μυστικές υπηρεσίες γιατί αλλιώς δεν θα σου μιλάει κανένας. Π.χ Όταν στο Ιράν εισέβαλλε η Αμερική επειδή είχε πληροφορίες πως υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής. Όταν μετά αποδείχθηκε πως δεν υπήρχαν, είπε κανείς στην Αμερική βγάλτε ποιοι μας το είπαν; Θα καταστρέψουμε την ένοια των μυστικών υπηρεσιών. Αν ο κ. Ανδρουλάκης θεωρεί πως ήταν παράνομη, ας κάνει μία ωραία μήνυση».