Γυναίκα στο Λονδίνο μπούκαρε στα McDonald's, έβαζε τα μπέργκερ στο σουτιέν της και φώναζε: «Θέλω ένα χάμπουργκερ!» (vid)

Newsroom
Γυναίκα στο Λονδίνο μπούκαρε στα McDonald's, έβαζε τα μπέργκερ στο σουτιέν της και φώναζε: «Θέλω ένα χάμπουργκερ!» (vid)
Η γυναίκα ακούγεται να λέει: «Θέλω ένα χάμπουργκερ» και να της απαντούν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο.

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη στις 13 Αυγούστου σε ένα εστιατόριο McDonald's, στο Λονδίνο, το οποίο έχει γίνει viral. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα μπούκαρε μέσα στο εστιατόριο και άρχισε να βάζει τα μπέργκερ στο... σουτιέν της.

Τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι πελάτες παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι. Ένας υπάλληλος προσπάθησε να την σταματήσει και να την διώξει αλλά εκείνη τον αγνοούσε και συνέχιζε να αρπάζει μπιφτέκια και να τα βάζει στο σουτιέν της.

Ήταν τέτοια η μανία της, που αγνόησε και τον δεύτερο υπάλληλο ο οποίος την προέτρεπε να σταματήσει και να φύγει και απτόητη συνέχιζε να βάζει φαγητό μέσα από το φόρεμά της.

Μάλιστα φώναζε:«Τι στο καλό; Θέλω να φάω χάμπουργκερ!». Τελικά, μια γυναίκα υπάλληλος μπαίνει μέσα και καταφέρνει να οδηγήσει τη γυναίκα μακριά, οδηγώντας την έξω από την πόρτα.

Ένας από τους πελάτες τράβηξε το βίντεο και το ανήρτησε στο TikTok. Είχε περισσότερες από 50.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια.