Ηλικιωμένη χαστούκισε αεροσυνοδό σε πτήση Μάντσεστερ-Ρόδος, επειδή της πήρε το τζιν τόνικ (vid)

Newsroom
Ηλικιωμένη χαστούκισε αεροσυνοδό σε πτήση Μάντσεστερ-Ρόδος, επειδή της πήρε το τζιν τόνικ (vid)
Σύμφωνα με έναν επιβάτη η γυναίκα ήταν επιθετική, ενώ ούρησε σε περισσότερες από τρεις θέσεις.

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη σε πτήση από Μάντσεστερ για Ρόδο, όταν μια ηλικιωμένη σηκώθηκε και χαστούκισε έναν αεροσυνοδό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, η ηλικιωμένη γυναίκα χαστούκισε τον αεροσυνοδό του Jet2 αφού φέρεται να της πήρε το τζιν τόνικ της.

Η γυναίκα, η οποία φαίνεται να είναι γύρω στα 70 χτύπησε τον υπάλληλο. Στη συνέχεια η πτήση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου για να κατέβει η εξοργισμένη κυρία, συνοδευόμενη από τις αστυνομικές αρχές.

Τι συνέβη

Η συνταξιούχος φέρεται να είχε εξοργιστεί κατά τη διάρκεια της πτήσης αφού απορρίφθηκε το αίτημά της για δωρεάν σαμπάνια. Τότε λέγεται ότι παρήγγειλε ένα τζιν τόνικ, αλλά ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας φέρεται να της πήρε το ποτό αφού γινόταν όλο και πιο επιθετική.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένας αεροσυνοδός έσκυψε προς το μέρος της για να την ηρεμήσει. Ενώ κι ένας ακόμα συνάδελφός του, πήγε δίπλα του και αμφότεροι προσπαθούσαν να την πείσουν να κάτσει στην θέση της. Τότε εκείνη γύρισε και χαστούκισε δυο φορές τον αεροσυνοδό.

Ένας επιβάτης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα ούρησε επίσης στο κάθισμά της πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο και την παραλάβει η αστυνομία.

Όπως είπε ο επιβάτης: «Μια γυναίκα στην πτήση ζήτησε επανειλημμένα από τις αεροσυνοδούς δωρεάν σαμπάνια. Ο αεροσυνοδός είπε στη γυναίκα ότι δεν ήταν μέρος της υπηρεσίας και στο τέλος αγόρασε ένα τζιν τόνικ. Άρχισε να γίνεται επιθετική και έτσι της πήραν το ποτό. Άρχισε να βρίζει και να έχει βίαια ξεσπάσματα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας στη μέση της πτήσης».

«Έχει ουρήσει σε πάνω από τρεις θέσεις και είχε επανειλημμένα εκρήξεις βίαιων επεισοδίων μέχρι που έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο», συμπλήρωσε.

Ο επιβάτης δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok όπου σοκαρισμένοι θεατές επέκριναν τη γυναίκα για την «απαράδεκτη» συμπεριφορά της.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πτήση LS819 από το Μάντσεστερ στη Ρόδο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου, ώστε να αποβιβαστεί ένας επιβάτης που ενοχλούσε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους επιβάτες για αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση και την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε. Η υγεία και η ασφάλεια των συναδέλφων και των πελατών μας παραμένει η νούμερο ένα προτεραιότητά μας και, ως φιλική προς την οικογένεια αεροπορική εταιρεία, ακολουθούμε μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής σε ενοχλητικές συμπεριφορές».