Θρασύτατη επιχειρηματίας στην Πάρο ήθελε πίσω το επίδομα αδείας, αλλά έφαγε... πακέτο (vid)

Newsroom
Θρασύτατη επιχειρηματίας στην Πάρο ήθελε πίσω το επίδομα αδείας, αλλά έφαγε... πακέτο (vid)
Η επιχειρηματίας στην Πάρο ζήτησε πίσω το επίδομα εργασίας και την συνόδευσε μάλιστα ως το ΑΤΜ για να το πάρει.

Τουλάχιστον εξωφρενικά είναι τα όσα κατήγγειλε μία γυναίκα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», σχετικά με το αίτημα της εργοδότριάς της να της επιστρέψει το επίδομα αδείας που προβλέπει ο νόμος.

Όπως είπε, η συνεργασία της με την συγκεκριμένη επιχείρηση ολοκληρώθηκε, καθώς είχε ενημερώσει πως θα έφευγε και έτσι, έπρεπε να της καταβληθεί και το επίδομα αδείας, όμως εκεί την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Η εργοδότρια την ενημέρωσε πως θα πάνε μαζί στην τράπεζα, θα κάνει την κατάθεση των χρημάτων και μόλις βγει έξω, θα σηκώσει τα 900 αυτά ευρώ και θα της τα επιστρέψει.

Η εργαζόμενη επικοινώνησε με τον κ. Χότζογλου που είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού, ο οποίος προσπάθησε να την καθησυχάσει και να την συμβουλεύσει για το τί πρέπει να κάνει.

Της είπε λοιπόν να πάει κανονικά στο ραντεβού, να αφήσει την επιχειρηματία να κάνει την κατάθεση και μόλις βγει από την τράπεζα να της δώσει το τηλέφωνο που θα ήταν αυτός στην άλλη γραμμή. Όπως και έγινε δηλαδή...

Η κατάθεση έγινε και μόλις η επιχειρηματίας πήγε στην υπάλληλό της για να επισκεφτούν το ATM και να σηκώσουν τα χρήματα, της έδωσε το τηλέφωνο που ήταν ο κ.Χότζογλου.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, την ενημέρωσε για την ιδιότητά της αλλά και για τις συνέπειες που έχει η τακτική της αυτή, με αποτέλεσμα η ανάληψη να μην γίνει ποτέ και η εργαζόμενη να κρατήσει το επίδομα που δικαιούται.

Το εξωφρενικό είναι πως ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη επιχειρηματίας του είπε πως το μαγαζί το έχει 13 χρόνια και ποτέ δεν έχει δώσει επιδόματα και δώρα. Κοινώς, την τακτική της επιστροφής των χρημάτων, συνήθιζε να την ακολουθεί.

Αυτή τη φορά όμως, έφαγε... πακέτο.