Κούγιας: «Αντιμέτωποι με ισόβια και πολυετείς ποινές οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού»

Newsroom
Κούγιας: «Αντιμέτωποι με ισόβια και πολυετείς ποινές οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού»
Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος από τη δικαιοσύνη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ανακοίνωση για τη υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού που βρήκε τραγικό θάνατο.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων επισημαίνει πως οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης, οι οποίο αρχικά αρνούνταν τα αδικήματα που τους είχαν απαγγελθεί, τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ισόβια κάθειρξη αλλά και πολυετείς ποινές κάθειρξης.

Η ανακοίνωση

«Σχετικά με το παραπεμπτικό βούλευμα της άγριας δολοφονίας του αείμνηστου Άλκη Καμπανού

Όπως είχε προβλέψει ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξης Κούγιας, όταν οι δώδεκα συλληφθέντες, ο ένας μετά τον άλλον, με πρωτόγνωρο θράσος, κακοποιώντας την αλήθεια, ηρνούντο ότι έστω και ένας από αυτούς είχε προκαλέσει ένα από τα δεκάδες θανατηφόρα τραύματα, στο κεφάλι, στο σώμα, στα πόδια, που προκάλεσαν τον θάνατο του αείμνηστου Άλκη Καμπανού, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, παραπέμπονται ως δράστες του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αλλά και των αδικημάτων της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής, που επισείουν ποινή ισοβίου καθείρξεως και πολυετείς ποινές φυλακίσεως.

Ευχόμαστε στο Δικαστήριο, που αυτή τη στιγμή ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Δημήτριος Παπαγεωργίου, αναμένεται να αποφανθεί, εάν θα γίνει στην Αθήνα, για λόγους ασφαλείας των ενόρκων και των μαρτύρων, επιτέλους να πουν την αλήθεια.

Εμείς, ως δικηγορικό γραφείο Αλέξη Κούγια και συνεργατών, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε το Δικαστήριο να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση, με σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητος, σε συνθήκες δίκαιης δίκης».