Βρετανίδα έκανε παιδί με κιτ γονιμοποίησης που αγόρασε από το διαδίκτυο 30 λίρες (vid)

Newsroom
Βρετανίδα έκανε παιδί με κιτ γονιμοποίησης που αγόρασε από το διαδίκτυο 30 λίρες (vid)
Η 24χρονη κοπέλα από την Βρετανία έκανε μόλις της σπερματέγχυση και τον Ιούλιο γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μια νεαρή κοπέλα στο Λονδίνο αποφάσισε να γίνει μητέρα, μόνο που δεν είχε σύντροφο. Κάτι τέτοιο πάντως, δεν φάνηκε να την απασχολεί ιδιαίτερα. Αγόρασε λοιπόν από το διαδίκτυο ένα κιτ γονιμοποίησης, που της κόστισε 30 λίρες και έκανε μόνη της την σπερματέγχυση.

Η Μπέιλι Ένις τελικά έμεινε έγκυος τον Οκτώβριο του 2021 και πριν από 1,5 μήνα (2 Ιουλίου) έφερε στον κόσμο τον Λορέντζο. «Δεν θα μπορούσα να γίνω πιο ευτυχισμένη», είπε η Μπέιλι, η οποία πήγε κόντρα σε γιατρούς με την απόφασή της να γίνει μονογονέας.

«Κάνοντας το μωρό μόνη μου είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Το να είμαι μαμά είναι υπέροχο και νιώθω ευτυχής που αποφάσισα να το κάνω μόνη», ανέφερε η 24χρονη.

@the.ennis.family Best choice ever 🥺 #donorbaby #newborn #singlemum #fyp ♬ original sound - lyrics

«Ήθελα να γίνω μαμά από τότε που ήμουν έφηβη και ως ομοφυλόφιλη πάντα ήξερα πως θα έπρεπε αυτό να γίνει μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Δεν επιθυμώ να βρίσκομαι σε σχέση. Απλώς ήθελα ένα μωρό. Ο Λορέντζο είναι απίθανος και μου μοιάζει», πρόσθεσε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι όταν πήρε το κιτ γονιμοποίησης κάλεσε τον δότη σπίτι της, ο οποίος την βοήθησε με τη διαδικασία.

«Έφερε το σπέρμα του και έπειτα με βοήθησε να χρησιμοποιήσω το κιτ. Είχε αποστειρωμένα κυπελλάκια, σύριγγες, τεστ ωορρηξίας κι αυτό ήταν όλο». Ο Λορέντζο γεννήθηκε 2.300 κιλά στις 2 Ιουλίου. «Είχα μερικές συσπάσεις λίγες ημέρες προτού πάω στο νοσοκομείο. Μετά ήρθε πολύ γρήγορα. Το έκανα όλο μόνη γιατί δεν είχα σύντροφο. Όταν τον είδα, ήταν πανέμορφος. Έχει τη μύτη μου, έχει μεγάλα μάτια σαν τα δικά μου και είναι καστανός και όλο γελάει».

@the.ennis.family Replying to @jodiemia1998 thank you for the reccomendation 🥰 #tommetippee #productreview #newborn #whitenoise #fyp #mumlife ♬ original sound - Bailey Rae Ennis

Όσο για τον μπαμπά; Η Μπέιλι είπε ότι θα τον φέρει σε επαφή με τον Λορέντζο αν το θελήσει, ενώ όταν είναι έτοιμη ίσως του κάνει και αδέλφια. «Ενημερώνω τον δότη. Ο Λορέντζο θα μάθει για τον δότη και θα μπορέσει να τον γνωρίσει, αν το θελήσει, σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του. Θα έχει και αδελφάκια όταν νιώσω έτοιμη. Νιώθω τόσο άνετα και χαρούμενη ως μόνη μαμά», ανέφερε.

@the.ennis.family

7 days old today 🥹💛

♬ Cornfield Chase - Dorian Marko