Τα McDonald's απαντούν σε όσους γκρινιάζουν ότι τα μπέργκερ όλο και μικραίνουν

Newsroom
Τα McDonald's απαντούν σε όσους γκρινιάζουν ότι τα μπέργκερ όλο και μικραίνουν
Η γνωστή αλυσίδα φαστφούντ διαβεβαίωσε τους πελάτες της ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στα φαγητά της.

Όλο και περισσότερες διαμαρτυρίες ανθρώπων ανά τον κόσμο βγαίνουν καθημερινά στην επιφάνεια, καθώς ισχυρίζονται ότι τα McDonald's έχουν πάρα πολύ τα μπέργκερ τους. Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν όταν κάποιος συνέκρινε το μέγεθος ενός Filet-O-Fish, και του McChicken και τα μπέργκερ της γνωστής αλυσίδας φαστφούντ.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, ένας πελάτης δημοσίευσε μια φωτογραφία των τριών γευμάτων δίπλα-δίπλα και ισχυρίστηκε ότι κάτι τρελό συνέβαινε. «Το McDonald Filet-O-Fish ήταν πάντα τόσο μικρό; Δεν θυμάμαι ότι ήταν τόσο μικρό, σε παιδικό μέγεθος όπως αυτό!», σχολίασε.

McDonald's

Κάποιος έγραψε: «Πήραμε Big Mac την περασμένη εβδομάδα. Όχι μόνο έχουν συρρικνωθεί τα ψωμάκια, αλλά τα μπιφτέκια του κρέατος ήταν τόσο λεπτά που μπορούσαμε να δούμε κυριολεκτικά μέσα από αυτά. Ήταν σαν να τα είχαν κόψει στη μέση».

Μετά τον διαδικτυακό χαμό που ακολούθησε τα McDonald's έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τους πελάτες τους, ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ένας εκπρόσωπος της αλυσίδας είπε: «Δεν έχουν γίνει αλλαγές στο μέγεθος των μπέργκερ μας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μπιφτέκια εξαιρετικής ποιότητας, εξαιρετικής αξίας με 100% κοτόπουλο εγκεκριμένο από την RSPCA και 100% βοδινό κρέας Αυστραλίας. Λοιπόν, μπορείτε να ηρεμήσετε τώρα, παιδιά».

Μπέργκερ

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα McDonald's κατηγορούνται ότι έχουν μικρύνει τα προϊόντα τους. Ο κωμικός Tom Van Looy δημοσίευσε ένα βίντεο TikTok διακωμωδώντας τις μερίδες της γνωστής αλυσίδας. Στο βίντεο, ο Τομ υποδύεται έναν τυπικό Αυστραλό μπαμπά που αντιδρά στη θέα του Big Mac του.

«Ωχ, αστειεύεσαι. Θεέ μου, αυτό είναι μικροσκοπικό», λέει ενώ ξεσπά σε γέλια. Και προσθέτει: «Στην εποχή μου, χρειαζόταν να το κρατάς με δύο χέρια. Είναι μεγάλο;».

@tomvanlooij Don’t even get him started on paddle pops #actor #fyp #australia #au #nz #newzealand #america #maccas #mcdonalds #foryoupage ♬ original sound - Tom

«Το συνολικό βάρος που έχει το μπιφτέκι μας παραμένει αμετάβλητο... Το νέο ψωμάκι έχει το ίδιο βάρος, με ελαφρώς διαφορετικές αναλογίες», είπε στην Daily Mail, εκπρόσωπος της εταιρείας. «Δεν έχουμε αλλάξει το μέγεθος στο μπιφτέκι μας από το πρώτο εστιατόριο McDonald's που άνοιξε στην Αυστραλία το 1971», συμπλήρωσε.