Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για την επίθεση σε δύο αδέρφια σε γλέντι στο Καστέλι (vid)

Newsroom
 Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για την επίθεση σε δύο αδέρφια σε γλέντι στο Καστέλι (vid)
Σε 3 συλλήψεις έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν δύο αδέλφια στην Κρήτη ενώ βρίσκονταν σε γλέντι στο Καστέλι.

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια κρητικής βραδιάς στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Πρόκειται για τον 20χρονο αδελφό ο οποίος αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ και να εισαχθεί στην ΜΕΘ καθώς φέρει σοβαρά τραύματα.

Για την επίθεση στα δύο αδέλφια εκτός του 25χρονου που έχει συλληφθεί και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έχουν συλληφθεί δύο ακόμα άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Ο 24χρονος αδερφός εξακολουθεί και νοσηλεύεται επίσης τραυματισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Τα δύο αδέρφια δέχθηκαν επίθεση το βράδυ της Δευτέρας 15 Αυγούστου, κατά την διάρκεια γλεντιού στο Καστέλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο μετά την επίθεση η οποία έλαβε χώρα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο 24χρονος δέχθηκε χτυπήματα στην πλάτη, ενώ ο 20χρονος στο θώρακα.