Σοκ για οικογένεια στη Νέα Ζηλανδία: Αγόρασε αποθήκη η οποία είχε βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη

Newsroom
Σοκ για οικογένεια στη Νέα Ζηλανδία: Αγόρασε αποθήκη η οποία είχε βαλίτσες με ανθρώπινα μέλη
Μπλεξίματα από το πουθενά για μια οικογένεια στη Νέα Ζηλανδία.

Μια οικογένεια στη Νέα Ζηλανδία ανακάλυψε μέλη ανθρώπινου σώματος μέσα σε βαλίτσες που υπήρχαν σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη που πέρασε στην ιδιοκτησία της.

Η οικογένεια από το νότιο Όκλαντ βρήκε τα πτώματα όταν μετέφερε στο σπίτι της με τρέιλερ τα πράγματα που υπήρχαν μέσα στην αποθήκη, καθώς τα είχαν κερδίσει έπειτα από δημοπρασία.

Η δημοπρασία των αντικειμένων που βρίσκονται μέσα σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες είναι μια κοινή πρακτική εφόσον ο κάτοχός τους δεν έχει πληρώσει το ενοίκιο. Όμως σε αυτή την περίπτωση, η οικογένεια δεν μπορούσε να δει τι υπήρχε μέσα στην αποθήκη πριν από την δημοπρασία.

Βαλίτσες

Έτσι στάθηκε αρκετά άτυχη, αφού έμπλεξε σε μια υπόθεση με την οποία δεν είχε καμία σχέση. Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας ειδοποιήθηκε για να ερευνήσει το περιστατικό και όπως ενημέρωσε τα ΜΜΕ, δεν θεωρεί ότι η οικογένεια εμπλέκεται στον θάνατο.

Η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό αυτό ως υπόθεση ανθρωποκτονίας και αναζητά την ταυτότητα του νεκρού αλλά και άτομα από το περιβάλλον για να εξακριβώσει τι έχει συμβεί.

«Προτεραιότητα για την αστυνομία είναι να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του νεκρού, ώστε να μπορέσουμε να εξακριβώσουμε τις πλήρεις συνθήκες πίσω από τον θάνατο», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Ζηλανδίας.