Φορτηγό με μπύρες ντελαπάρισε στην Κολομβία και οι περαστικοί δεν έχασαν την ευκαιρία: Φόρτωσαν κούτες ακόμα και σε μηχανάκια (vid)

Newsroom
Φορτηγό με μπύρες ντελαπάρισε στην Κολομβία και οι περαστικοί δεν έχασαν την ευκαιρία: Φόρτωσαν κούτες ακόμα και σε μηχανάκια (vid)
Οι Κολομβιανοί πήραν την εντολή από την αστυνομία να πάρουν όσες μπύρες θέλουν.

Την ευκαιρία να απολαύσουν... τσάμπα μπύρες είχαν οι οδηγοί που ταξίδευαν σε αυτοκινητόδρομο της Κολομβίας, όταν εντόπισαν ένα αναποδογυρισμένο φορτηγό, το οποίος μετέφερε κούτες με μπύρες Stella.

Όσοι βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος, δεν το πολυσκέφτηκαν και έσπευσαν να πάρουν όσες μπύρες μπορούσαν. Άλλοι με τα πόδια, άλλοι φόρτωσαν όσο περισσότερες μπορούσαν στα αυτοκινητά τους, ενώ υπήρχαν κι αυτοί που τις φόρτωσαν πάνω στα μηχανάκια τους.

«Ταξίδευα με έναν φίλο μου από την Καρθαγένη προς το Μεντεγίν. Τότε πετύχαμε ένα μποτιλιάρισμα σε μια μικρή πόλη. Ένα φορτηγό που μετέφερε μπύρες Stella Artois είχε ντελαπάρει σε μια στροφή. Η αστυνομία ήταν ήδη στο σημείο και όπως έμαθα, ο οδηγός ήταν καλά», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η αστυνομία είπε σε όσους βρίσκονταν στο σημείο να πάρουν όσες μπύρες ήθελαν, διότι μετά το ατύχημα, δεν υπήρχε αξία μεταπώλησης. Επομένως οι μπύρες θα πήγαιναν χαμένες. Έτσι οι άνθρωποι που ήταν εκεί δεν έχασα την ευκαιρία και άρχισαν να τις παίρνουν με όποιον τρόπο μπορούσαν.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο TikTok και έχει γίνει viral με ένα εκατομμύριο προβολές.

@mlstring_ what happens when a beer truck flips in #colombia ♬ Get Low - Lil Jon & The East Side Boyz