Πήγε στην τουαλέτα αεροδρομίου και η μέλλουσα γυναίκα του τον ξάφρισε: Πήρε τις αποσκευές και 5.000 λίρες και έγινε... καπνός

Newsroom
Πήγε στην τουαλέτα αεροδρομίου και η μέλλουσα γυναίκα του τον ξάφρισε: Πήρε τις αποσκευές και 5.000 λίρες και έγινε... καπνός
Ένας Βρετανός, υποψήφιος γαμπρός πήγε στην τουαλέτα, αλλά η μέλλουσα γυναίκα του, είχε ετοιμάσει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν Βρετανό, ενώ επιστρέφοντας από την τουαλέτα στον αεροδρόμιο του Χίθροου. Η αρραβωνιαστικιά του είχε εξαφανιστεί, παίρνοντας μαζί της όλες τις αποσκευές, αλλά και 5.000 λίρες που προορίζονταν για τα έξοδα του γάμου τους.

Το ζευγάρι φέρεται να αρραβωνιάστηκε μια μέρα πριν το περιστατικό και ήταν έτοιμο να παντρευτεί στη Ρώμη. Όταν ο Βρετανός συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί, κάλεσε την αστυνομία ενημερώνοντας για τις 5.000 λίρες που είχαν γίνει... φτερά.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είχε γνωριστεί σχετικά πρόσφατα. «Της έκανε πρόταση γάμου μια μέρα πριν και εκείνη δέχθηκε», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του. «Σχεδίαζαν να παντρευτούν στη Ρώμη και επρόκειτο να ταξιδέψουν εκεί. Όταν εκείνος πήγε στην τουαλέτα του αεροδρομίου, εκείνη εξαφανίστηκε», πρόσθεσε.

Και ενώ η Μητροπολιτική Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό κλοπής, δεν είναι ακόμη σαφές εάν η γυναίκα έφυγε από το αεροδρόμιο ή αν έφυγε με άλλη πτήση, με τα χρήματα του πρώην συντρόφου της.